Βασίλισσα Ελισάβετ: Έχει γενέθλια και τη γνωρίζουμε καλύτερα μέσα από 40 φωτογραφίες (1938-2021)

Διονυσία Καλαποθαράκου
Βασίλισσα Ελισάβετ: Έχει γενέθλια και τη γνωρίζουμε καλύτερα μέσα από 40 φωτογραφίες (1938-2021)

Η «Λίλιμπετ» διαμόρφωσε το δικό της, χαρακτηριστικό στυλ από πολύ νεαρή ηλικία!

H μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία της Μεγάλης Βρετανίας, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄, γίνεται σήμερα 95 ετών και μπορεί η συγκυρία της πανδημίας και του πένθους μετά τον πρόσφατο χαμό του συζύγου της, Πρίγκιπα Φίλιππου, να μην της επιτρέπουν να το γιορτάσει με τον λαμπρό τρόπο που θα περιμέναμε αλλά αυτό δεν αφαιρεί σε τίποτα από το γεγονός πως η αγαπημένη των Άγγλων «Λίλιμπετ» (αν έβλεπες «The Crown» είσαι εξοικειωμένη με το παρατσούκλι της) πλησιάζει τον έναν αιώνα ζωής! Και τι αιώνα! Γεμάτο συγκινήσεις και περιπέτειες!

Μέχρι στιγμής ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο Instagram, έχει δημοσιεύσει την παρακάτω φωτογραφία:. Μία κλασική φωτογραφία της Ελισάβετ με ένα μπορντό ταγιέρ όπου στο caption ενημερώνεται το κοινό πως φέτος λόγω πένθους θα παραμείνει στο κάστρο του Windsor. Η Βασίλισσα, όπως θα δεις αναλυτικά και στις 40 φωτογραφίες της παρακάτω gallery, ήταν πάντα μία ισχυρή προσωπικότητα που δεν αγαπούσε τις εκπλήξεις και τους πειραματισμούς και αυτό αποτυπωνόταν και στο στυλ της.

Μονοχρωματικά ταγιέρ με ασορτί τσάντα και καπέλο, floral φορέματα και σε ειδικές περιπτώσεις λευκά gowns, περιγράφουν τον ενδυματολογικό κώδικα μίας γυναίκας που από τη γέννησή της ήξερε πως είναι προορισμένη να αποπνέει σεβασμό και σταθερότητα. Αυτό άφηνε λίγα περιθώρια για να γίνεις δημιουργικός, αλλά δεν την έκανε λιγότερο ενδιαφέρουσα! Χρόνια Πολλά!
Photo Credit: AP Images
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 15 φορέματα για να είσαι η πιο κομψή το βράδυ της Ανάστασης

https://www.instagram.com/p/CN66RVLnsNe