Τα scandi girls έχουν κατακλύσει το Instagram - 6 key items για να υιοθετήσεις το κομψό τους στυλ

Sabine Camhi

Αυτά είναι τα απίστευτα κομψά signature στοιχεία του στυλ τους…

Το Scandi girl style καταφέρνει να έχει όλο και πιο κυρίαρχη θέση στο χώρο της μόδας, και γι’ αυτόν τον λόγο, τα fashion girls της Σκανδιναβίας έχουν μπει στο μικροσκόπιο και δίνουν έμπνευση τα τελευταία χρόνια.

Πολλοί fashion insiders πιστεύουν πως οι Σκανδιναβές έχουν αντικαταστήσει το Parisian chic και στρέφονται σε αυτές για πρωτότυπες εμφανίσεις και καινοτόμες ιδέες. Μην κάνεις όμως το λάθος να μπερδέψεις το Scandi Style με το French Style. Εάν η Γαλλίδα είναι κομψή χωρίς να προσπαθήσει, η Σκανδιναβέζα είναι παιχνιδιάρα, και σκόπιμα. Η άνεση και το χρώμα είναι κύρια χαρακτηριστικά του scandi girl style. Τα outfits τους φοριούνται εύκολα και ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα, οι Σκανδιναβές δεν διστάζουν να συνδυάσουν έντονα χρώματα μεταξύ τους.



Η Δανέζα influencer Pernille Teisbaek, για παράδειγμα, εξηγεί πως οι Σκανδιναβές προσθέτουν σπορ στοιχεία στα σύνολά τους, όπως sneakers σε ένα μακρύ φόρεμα για μια μέρα στο γραφείο. Επίσης, αν σκρολάρεις στο Instagram feed της Emili Sindlev θα καταλάβεις πόσο πολύ της αρέσουν τα prints και οι έντονες αποχρώσεις, θεωρώντας το «ζεστό ροζ και το λαμπερό κίτρινο» ως «τον τέλειο καλοκαιρινό συνδυασμό».

Φόρεμα με sneakers: Τα επτά αγαπημένα μας σύνολα για το φετινό καλοκαίρι



Παρακάτω λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τα 6 wardrobe staples για να πετύχεις το πιο άψογο Scandi Girl style κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης