Φόρεμα με sneakers: Τα επτά αγαπημένα μας σύνολα για το φετινό καλοκαίρι

Sabine Camhi
Φόρεμα με sneakers: Τα επτά αγαπημένα μας σύνολα για το φετινό καλοκαίρι

O πιο hot συνδυασμός για να ξεχωρίσεις στην επόμενη βόλτα σου!

Τώρα που επιτέλους αποχαιρετήσαμε τις φόρμες μετά από έναν χρόνο στο σπίτι, ψάχνουμε ένα άλλο βολικό αλλά στυλάτο outfit για το καλοκαίρι που θα τις αντικαταστήσει. Η καραντίνα αφαίρεσε ευτυχώς τα άβολα ψηλοτάκουνα, τα στιλέτο και τις πλατφόρμες από τις γκαρνταρόμπες μας και στη θέση τους έχει αφήσει τα πιο βολικά sneakers. Και για να αναβαθμίσεις αυτό το άνετο παπούτσι, εμείς σου προτείνουμε να το συνδυάσεις με ένα φόρεμα.

Ο συνδυασμός φόρεμα με sneakers είναι μία από τις πιο must επιλογές για το φετινό καλοκαίρι και είμαστε σίγουρες πως θα την αγκαλιάσεις με μεγάλο ενθουσιασμό. Τελευταία, έχουμε αποθηκεύσει διάφορες στυλάτες ιδέες με αυτό το σύνολο στο Instagram. Μακρύ, κοντό ή και μίντι με ή χωρίς φουσκωτά μανίκια, σε ίσια γραμμή ή πιο αέρινα, όλα τα φορέματα της γκαρνταρόμπας σου θα συνδυαστούν άψογα με αυτό το απαραίτητο στοιχείο της καθημερινότητάς μας, τα sneakers.

Αυτό το σύνολο μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ, ανάλογα φυσικά με το ύφος των παπουτσιών και του φορέματος που θα διαλέξεις. Είναι το ιδανικό casual chic look για μια χαλαρή και καθημερινή βόλτα αλλά και μια βραδινή έξοδο.

Ξέχασε λοιπόν τα ψηλοτάκουνα, και συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις μερικούς υπέροχους συνδυασμούς που θα σε εμπνεύσουν για το επόμενο σου outfit, ώστε να εντυπωσιάσεις.

Δες επίσης: Τέσσερα e-shops για να πουλήσεις τα μεταχειρισμένα σου ρούχα