Fashion hacks: Είναι μεγάλα τα καινούργια σου παπούτσια; 4 τρόποι να το σώσεις

Αγόρασες καινούρια παπούτσια αλλά σου βγαίνουν; Υπάρχει λύση!

Δεν θα σου πω ψέματα. Η αγορά παπουτσιών ήταν ανέκαθεν δύσκολη υπόθεση για εμένα αφού το να φοράς 41 νούμερο στην Ελλάδα δεν είναι ό,τι πιο βολικό. Σε μικρή ηλικία σπάνια έβρισκα το ζευγάρι που μου άρεσε εξ αρχής και βολευόμουν αναγκαστικά με άλλα σχέδια. Μεγαλώνοντας ευτυχώς δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερο πρόβλημα στα ψηλοτάκουνα αφού σχεδόν πάντα βρίσκω στην αγορά τις γόβες των ονείρων μου.

Το shopping έχει τα θετικά του, κρύβει όμως και κάποια προβλήματα. Σίγουρα σου έχει τύχει να επισκεφθείς ένα μαγαζί και να ερωτευτείς εκεί κάποιο ζευγάρι ψηλοτάκουνα, το οποίο ωστόσο δεν μπορείς να φορέσεις. Γιατί;

Θα σου πω αμέσως! Γιατί είναι ένα νούμερο μεγαλύτερο. Εσύ όμως επιμένεις πως το θέλεις asap και το αγοράζεις. Τι θα κάνεις λοιπόν; Πώς θα σώσεις την κατάσταση; Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις τα πάντα.

Ring a Belt? 8 τρόποι να φορέσεις τη ζώνη και να αναβαθμίσεις το στυλ σου



Αγόρασες παπούτσια αλλά σου είναι μεγάλα; Τι να κάνεις

via GIPHY

#1 Βαμβάκι

Για παράδειγμα, αν οι νέες ψηλοτάκουνες γόβες σου είναι υπερβολικά μυτερές, υπάρχει λύση. Τοποθέτησε λίγο βαμβάκι μπροστά για να γεμίσεις το υπάρχον κενό.

#2 Πάτοι

Αρχικά να σου πω ότι θα σώσεις την κατάσταση με έναν πάτο μόνο έαν είναι αρκετά μικρή η διαφορά. Επένδυσε σε ένα ζευγάρι πάτους που θα βρεις σε καταστήματα υποδημάτων ή στο σούπερ μάρκετ και τοποθέτησέ τους στο νέο σου ζευγάρι. Αν το πρόβλημα συνεχίζει πρόσθεσε έναν ακόμη πάτο.

#3 Στεγνωτήριο ρούχων

Ναι, κι όμως! Το στεγνωτήριο ρούχων λειτουργεί άψογα αν θες να μικρύνεις υφασμάτινα παπούτσια. Μούλιασε τα παπούτσια καλά στο νερό και αργότερα τοποθέτησέ τα στο στεγνωτήριο.

#4 Πιστολάκι μαλλιών

Αυτό το fashion hack λειτουργεί μόνο στα δερμάτινα παπούτσια. Ψέκασε λίγο νερό στα παπούτσια σου για να βραχούν και στη συνέχεια στέγνωσε τα καλά με το πιστολάκι μαλλιών. Επανέλαβε τη διαδικασία μέχρι να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πηγή κεντρικής: @camilacoelho

Όλα τα styling tricks για να συνεχίσεις να φοράς τα καλοκαιρινά σου φορέματα το φθινόπωρο

Στη gallery που ακολουθεί συγκέντρωσα για εσένα μερικές από τις πιο stylish γόβες της αγοράς, για να υποδεχθείς τον Σεπτέμβριο όπως πρέπει.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης