Όλα τα styling tricks για να συνεχίσεις να φοράς τα καλοκαιρινά σου φορέματα το φθινόπωρο

Sabine Camhi
Όλα τα styling tricks για να συνεχίσεις να φοράς τα καλοκαιρινά σου φορέματα το φθινόπωρο

10 styling tricks για στυλάτα και εύκολα fall looks!

Αυτός είναι ο περίεργος μήνας του χρόνου που είσαι στεναχωρημένη και χαρούμενη επειδή το καλοκαίρι τελειώνει και θα πρέπει να βάλεις στην άκρη τα καλοκαιρινά σου ρούχα. Όταν φεύγει το καλοκαίρι, πανικοβαλλόμαστε αφού νιώθουμε πως δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε για τη μεταβατική περίοδο πριν τον χειμώνα. Ωστόσο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σου πούμε πως δεν θα χρειαστεί να αποσύρεις τα summer dresses σου μόλις μπει το φθινόπωρο φέτος. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να αξιοποιήσεις τα καλοκαιρινά σου ρούχα και τους επόμενους μήνες.

Καλοκαιρινά Φορέματα: Αν θες να τα φορέσεις και τον χειμώνα σου δείχνουμε τον τρόπο



Συνέχισε παρακάτω για να μάθεις ποια είναι τα απλά styling tricks που τα κορίτσια της μόδας χρησιμοποιούν για να δώσουν ένα φθινοπωρινό αέρα στα αέρινα, ζωηρά, καλοκαιρινά τους φορέματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη!

Φόρεσε το καλοκαιρινό σου φόρεμα σαν καφτάνι:


https://www.instagram.com/p/B4clG-ChuYw

Διάλεξε το αγαπημένο σου wrap ή shirt dress και ανάδειξε το παντελόνι κάτω από το καλοκαιρινό σου φόρεμα για ένα κομψό φθινοπωρινό look. Είδαμε αυτήν την τάση στους Off White, Emilio Pucci και Proenza Schouler κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας για την Άνοιξη του 2021.

Layering:


https://www.instagram.com/p/CN5eBYprBfm

Όσα περισσότερα layers, τόσο το καλύτερο για να μεταβείς από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. Φόρεσε και εσύ το floral dress σου πάνω από ένα ζιβάγκο και, στη συνέχεια, πρόσθεσε ένα cardigan και ψηλές μπότες.

Ευκολοφόρετο φθινοπωρινό look:


https://www.instagram.com/p/CHNySfCHVBJ

Δώσε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο αμάνικο wrap-dress σου φορώντας το πάνω από ένα άνετο πλεκτό και ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με μπότες μέχρι το γόνατο. Αυτό το σύνολο είναι ιδανικό για το γραφείο.

Μην φοβηθείς να συνδυάσεις τα prints μεταξύ τους:


https://www.instagram.com/p/CQRQ4LBDnMX

Παρόλο που η Erica Davies συνδυάζει τα florals με το animal print, διατηρεί ένα βασικό χρώμα που κάνει το φανταχτερό μακρύ σακάκι και το φόρεμά της να ταιριάζουν απόλυτα.

Πάρε το λευκό φόρεμά μαζί σου το φθινόπωρο:


https://www.instagram.com/p/COqWq8NMOLT

Μην βάλεις στην άκρη το λευκό καλοκαιρινό σου φόρεμα ακόμα. Μπορείς να φορέσεις από πάνω ένα γιλέκο και μπότες όταν αρχίζει και κρυώνει ο καιρός.

Main photo creds: @alexachungstagram