H Khloé Kardashian άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της... και έγινε ξανθιά.

Βιβή Αγγελάκη

Ποστάρει το νέο της look στο Instagram!


Απασχολούν τον τύπο με ο,τι κι αν κάνουν σε καθημερινή βάση! Η οικογένεια Kardashian είναι ίσως από τις πιο πολυσυζητημένες οικογένειες παγκοσμίως. Με την Kim να κατέχει την πρώτη θέση σε δημοτικότητα, η Kourtney, η Khloé , η Kendall και η Kylie ακολουθούν πιστά τα βήματα της, έχοντας εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο. Και όχι άδικα θα λέγαμε, μιας και οι αλλαγές που τολμούν στο look τους- πολλές φορές έστω και για λίγο- πραγματικά εντυπωσιάζουν και ξαφνιάζουν άλλοτε με ευχάριστο τρόπο και άλλοτε με αρνητικό, όλους εμάς.

Η 30χρονη πλέον Khloé αποφάσισε, λοιπόν - για αυτή τουλάχιστον την εβδομάδα- να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της και να γίνει πάλι ξανθιά. Μαζί με την κομμώτριά της, Tracey Cunningham, επέλεξαν να ανοίξουν το χρώμα όλων των μαλλιών της, κάνοντας γλυκές ξανθιές ανταύγειες , με ένα ελαφρύ ombré στο τελείωμα.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να ενημερώσει τους 15 εκατομμύρια followers της στο Instagram για αυτή τη συγκλονιστική αλλαγή στην κόμη της. Κάτω λοιπόν, από τη φωτογραφία της, χαρακτηριστικά έγραψε: « Μου έλειψε η εποχή που ήμουν ξανθιά! Σ' ευχαριστώ @ traceycunningham1 για αυτή την επιστροφή μου στο ξανθό! Σε αγαπώ!»

Η σταρ που μαζί με την αδελφή της Kylie Jenner, σημειώνουν τις μεγαλύτερες αλλαγές στο hairlook τους, απέσπασε θετικά σχόλια για τη νέα της εμφάνιση. Εσείς τι λέτε; Σας αρέσει το νέο της look;

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε σε ποια σταρ ανήκουν αυτά τα κακόγουστα νύχια!

O Philip Treacy για τη Mac: Μια συνεργασία που εντυπωσιάζει !

H Karolina Kurkova «παίζει» με το νόμο της βαρύτητας, δημιουργώντας ένα super ponytail!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης