Ο κότσος της πάει πολύ: Η Jessica Chastain με ένα χτένισμα που μπορείς να πετύχεις και εσύ

Βιβή Αγγελάκη

Δείτε την εμφάνιση της ηθοποιού!

Πολλές από εσάς αποφεύγετε να πιάνετε τα μαλλιά σας ψηλά σε κότσο και προτιμάτε να τα αφήνετε κάτω τουλάχιστον για τις βραδινές, επίσημες εμφανίσεις σας! Το ίδιο και η Jessica Chastain, την οποία λίγες φορές- έως και ελάχιστες- έχουμε δει να πιάνει τα μαλλιά της ψηλά.

Υποστηρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της, η 38χρονη star ξέρει να εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, καθώς έχει εξαιρετικό γούστο τόσο στις ενδυματολογικές της επιλογές, όσο και στoυς beauty συνδυασμούς της.

Κι ενώ τις περισσότερες φορές την έχουμε θαυμάσει με τα με τα χαλαρά waves να πέφτουν στους ώμους της, θυμίζοντας τις παλιές εποχές του Hollywood, η Jessica στην προχθεσινή της εμφάνιση στα Jameson Empire Awards, τόλμησε κάτι διαφορετικό. Έπιασε τα μαλλιά της σε ένα ψηλό κότσο, που αναδείκνυε τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Με την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της να πρωταγωνιστεί και το cat eye look της να κάνει ακόμη πιο έντονο το βλέμμα της, η όμορφη ηθοποιός κατάφερε να συνδυάσει την αριστοκρατική φινέτσα με το ρομαντικό (αλλά και sexy) αέρα!

Τι λέτε τώρα που τη βλέπετε με κότσο; Οι πιστές του- αφήνω πάντα κάτω τα μαλλιά μου- θα το τολμούσατε;

Διαβάστε ακόμη:

Αντιγράψτε το beauty look της Olga Kurylenko και εντυπωσιάστε!

Αυτό είναι το hair accessory που προστάζει η Άνοιξη και φοράει η Κατερίνα Στικούδη!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης