Η Rooney Mara χθες βράδυ έκανε ένα χτένισμα που πρέπει να δεις οπωσδήποτε!

Βιβή Αγγελάκη

Είναι το πιο εντυπωσιακό χτένισμα που είδαμε αυτή την εβδομάδα!

Μπορεί να είναι από τις πιο low-profile παρουσίες του Hollywood, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει red carpet event που να μην έχουμε σχολιάσει την πάντα σικάτη και προσεγμένη εμφάνιση της Rooney Mara.

Η ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ταινία «Το Κορίτσι με το Τατουάζ», μας εντυπωσίασε άλλη μια φορά με την εμφάνιση της στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Carol» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Λονδίνο.

Εκτός από το υπέροχο Alexander McQueen φόρεμά της, που έκανε το όλο look της ρομαντικό, η 30χρονη ηθοποιός συμπλήρωσε το beauty look της με ένα ιδιαίτερο hairstyle, το οποίο η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε ξαναδεί να κάνει άλλη διάσημη κυρία και θέλουμε να κάνουμε οπωσδήποτε κάποια στιγμή στη ζωή μας!

Στην ουσία, η Mara με τη βοήθεια του hairstylist, Ken O'Rourke, έπιασε τα μαλλιά της μισά-μισά και τύλιξε το ponytail με ένα μεταξωτό ροζ κορδόνι- ασορτί με το φόρεμα- γύρω-γύρω.

Στη συνέχεια, τύλιξε με το ίδιο κορδόνι άλλη μια φορά τα μαλλιά της στο ύψος του αυχένα, διαμορφώνοντας ένα κομψό χαμηλό σινιόν!


Πραγματικά εντυπωσιακό, δε συμφωνείς;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης