Tα αγόρια του Ratpack.gr απαντούν: Τι δεν θες να ξαναδείς επάνω σε γυναίκα;

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη

Δεν είναι τα κόκκινα νύχια, ούτε και το κόκκινο κραγιόν. Ετοιμάσου να εκπλαγείς

Δεν είναι μυστικό το ότι τα αγόρια δεν έχουν ιδέα από μακιγιάζ. Κάποιοι έχουν αναγκαστεί να μάθουν γιατί ίσως έχουν αδελφές. Κάποιοι άλλοι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από τα κορίτσια τους και ίσως σκαμπάζουν όταν ακούν για μάσκαρα. Σε γενικές γραμμές όμως είναι άσχετοι και χαιρόμαστε γιατί με ευκολία μπορούμε να τους ξεγελάσουμε. Βλέπεις, τα αγόρια μέσα στην ασχετοσύνη τους έχουν αναπτύξει ένα φίλτρο από το οποίο δεν περνούν λεπτομέρειες όπως η υφή της επιδερμίδας μας και οι 1.000.000 διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν. Δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το ruby woo από το Russian red ούτε για να σώσουν τη ζωή τους. Έχουν όμως άποψη. Υπάρχουν μερικά πράγματα που όντως κάνουν register στον εγκέφαλό τους. Αυτά φυσικά δεν είναι τα καλά… Δεν θα σκεφτούν ωραίο κραγιόν/πολύ ωραίο cat eye/τέλειο contouring. Θα πουν ok cool και τέλος. Τα πράγματα που κάνουν register είναι τα κακά. Αυτά τα κακά θέλαμε να μάθουμε. Αυτά που φεύγουν από την κατηγορία «ok cool», περνούν το φίλτρο και κάνουν register. Ρωτήσαμε λοιπόν τα αγόρια του Ratpack.gr τι δεν θα ήθελαν να ξαναδουν επάνω σε γυναίκα και να τι έκανε register…

Χρήστος Μπαρούνης
«Α, δεν μπορώ το έντονο ρουζ» είπε ενώ το βλέμμα του έπεφτε επικριτικά επάνω στο μάγουλό μου και πριν προλάβω να εκπλαγώ που ήξερε το ρουζ συνέχισε «Μου θυμίζει γιαγιά, την Καίτη Γκρέι. Βασικά μου θυμίζει κηδεία, ξέρεις πως βάφουν τους νεκρούς». Το ρουζ κάνει ominous register λοιπόν. Φαντάζομαι πως κάνει register όταν μπορείς να το δεις από το διάστημα και δεν ξέρω ποια κορίτσια συναναστρέφεται ο Χρήστος αλλά το δέχομαι. Το έντονο ρουζ is a no.

Ντίνος Ρητινιώτης
«Τα σαπιοκραγιόν» είπε και καθώς τον κοίταζα αποσβολωμένη συνέχισε «Τα καραγκιοζέ μωρέ, ξέρεις τα περίεργα. Τα σάπια. Σάπια μήλα. Αυτά που είναι αφύσικα». Δεδομένου ότι αμφιβάλλω αν ξέρει ο Ντίνος τι χρώμα έχει το κραγιόν σάπιο μήλο, θα υποθέσω πως εννοεί τη νέα τάση με τα γκρι και πράσινα και γενικά περίεργα (όχι σάπια) κραγιόν. Το εκκεντρικά κραγιόν κάνουν άρα register και to be honest, περιμέναμε πως ένας ratpacker θα σχολιάσει σχετικά.

Χρήστος Κάβουρας
«Δεν μπορώ αυτά τα extra μαλλιά» (όπου extra μαλλιά = extensions) είπε και συνέχισε «Είχα πάει να χαϊδέψω ένα κορίτσι στα μαλλιά και μου έμεινε ένα τέτοιο στο χέρι». Μισό λεπτό! Δεν ξέρουμε αν θα είχε καταλάβει την απάτη αν το κορίτσι είχε μεριμνήσει στερεώνοντας πολύ καλά τα extensions. Συνεπώς τα extensions δεν ξέρουμε αν κάνουν όντως register. Αυτό που κάνει register είναι όταν κάτι τους μένει στο χέρι γι’ αυτό κορίτσια το νου σας, διπλοτσεκάρουμε βλεφαρίδες, extensions, cups σουτιέν κλπ.

Κώστας Χρήστου
«Οι ψεύτικες βλεφαρίδες» είπε ο Κώστας και εξήγησε «Είναι ό, τι πιο δεύτερο». Άρα οι πολύ μεγάλες βλεφαρίδες κάνουν register και μάλλον είναι don’t αλλά δεν καταλάβαμε γιατί. Ρωτήσαμε, «είχες κάποια κακή εμπειρία;», «Έπεσε καμία βλεφαρίδα μέσα στο σκάτς σου Κώστα»; «Όχι, απλά είναι δεύτερες» είπε καθώς τα υπόλοιπα αρούρια κουνούσαν το κεφάλι συμφωνώντας. Κάπου εκεί έληξε το θέμα, έκλεισα το σημειωματάριο και πήγα στο γραφείο μου… #asxetoi

Διάβασε ακόμα:

Scrunchie το ταπεινό και πώς θα σε σώσει αυτό το φθινόπωρο…

Αυτό το nail trend κάνει comeback την άνοιξη του 19’ αλλά εμείς θα το φορέσουμε από φέτος

More bronze please! 10 bronzers για να κρατήσεις το μαύρισμά σου λίγο ακόμα

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης