Video: Δες πώς θα φορέσεις φυσικά το ρουζ σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο…

Το ρουζ –όπως έχουμε ξαναπεί- είναι ίσως το πιο παρεξηγημένο προϊόν του νεσεσέρ. Παρ’ όλο που ευθύνεται για την υγιή και φρέσκια όψη του προσώπου σου, εσύ αναλώνεσαι στο contouring και τα νεύρα μας δεν περιγράφονται. Το χειρότερο μάλιστα είναι πως, η τεχνική που χρησιμοποιείς πιθανότατα να έχει τις ρίζες της στα 80’s (και σε αυτά που έκανε η μαμά σου) γι’ αυτό ρουφάς τα μάγουλα με μανία και με την ίδια μανία περνάς το πινελάκι πάνω-κάτω-πάνω-κάτω-πάνω-κάτω στο πρόσωπό σου… #eksalles. Αυτά πρέπει να τελειώσουν! Το ρουζ πρέπει να πάρει τη θέση που του αξίζει και εσύ πρέπει να μάθεις να το φοράς σωστά! Γι’ αυτό ψάξαμε και βρήκαμε ένα γρήγορο και τέλειο tutorial από την Bobbi Brown και τον makeup artist Marc Reagan, ώστε να μάθεις να φοράς το ρουζ σου από την αρχή και να έχεις ένα φυσικά ροδαλό πρόσωπο.

Τι λέει ο κύριος;

  1. Διάλεξε ένα χρώμα που να μοιάζει με το φυσικό χρώμα που παίρνουν τα μάγουλά σου όταν κοκκινίζεις. Για να το βρεις απλά… τσίμπα τα μάγουλά σου. Σοβαρά τώρα. Τσίμπα τα μάγουλά σου.
  2. Ξεκίνα από το ψηλότερο σημείο του μάγουλου (κάτω από τα μάτια), χαμογέλα πλατιά και ανάμειξε το χρώμα κάνοντας κινήσεις προς τα κάτω.
  3. Κάνε το look πιο εντυπωσιακό με ένα pop of color. Διαλέγοντας δηλαδή μία απόχρωση ρουζ που δεν περιέχει καφέ στη βάση της. Τοποθέτησέ το μόνο στα μήλα σου. Αυτά είναι τα μήλα σου…
Μήλα

Πάτα play τώρα…