Η Dita Von Teese ανοίγει το νεσεσέρ της

Και μιλάει για τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο site του περιοδικού Elle, η Dita Von Teese μίλησε για τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς και τα αρώματα που λατρεύει:

«Για primer χρησιμοποιώ το L'Oréal Revitalift Miracle Blur, ένα προϊόν που σου αλλάζει τη ζωή, με δείκτη προστασίας 30. Το αγαπημένο μου concealer είναι της Cle de Peau και είναι μια επένδυση που αξίζει απόλυτα. Για πούδρα χρησιμοποιώ την M.A.C Mineralize Skinfinish, κραγιόν φοράω το δικό μου, το οποίο δημιούργησα μαζί με την Art Deco- αυτό φοράω κυρίως. Αλλά θα σταματήσει τον Ιούνιο, οπότε μάλλον θα φοράω το Dior Rouge Dolce Vita και το Diorific Roulette Red. Επίσης μου αρέσει πολύ το μολύβι χειλιών Cherry της M.A.C.

Λατρεύω τα vintage αρώματα, είπε η σταρ του burlesque η οποία κυκλοφόρησε δύο δικά της αρώματα την άνοιξη. Κάποτε υπήρχαν αρώματα που δεν μύρισαν σαν μικρά κοριτσάκια και καραμέλες και βανίλια. Θέλω να πω πως η Marlene Dietrich δεν θα φορούσε ένα άρωμα που θα είχε βανίλια. Αγαπημένα μου αρώματα είναι το Quelques Fleurs και το Lancôme Magie Noire, καθώς και το Jean Paul Gaultier Classique, που μυρίζει σαν μακιγιάζ. Στο σώμα μου φοράω το λάδι της Nuxe. Το ανακάλυψα όταν ζούσα στο Παρίσι και το λατρεύω! »

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης