Concealer + ρουζ: Παπανικολάου, Σίσκος και Βάσω Νακοπούλου αποκαλύπτουν τα tips μακιγιάζ τους

Μαρία Ροδίτη
Concealer + ρουζ: Παπανικολάου, Σίσκος και Βάσω Νακοπούλου αποκαλύπτουν τα tips μακιγιάζ τους
Alessandro Zeno/IMAXTREE.COM

Οι make up artists Χαρά Παπανικολάου, Γιάννης Σίσκος και Βάσω Νακοπούλου αποκαλύπτουν στο Queen.gr ποιο ρουζ και ποιο concealer αγαπούν, αλλά και πώς μπορούμε να τα φορέσουμε για το πιο fresh μακιγιάζ ever. 

Μπορεί το skincare να είναι το Α και το Ω για λαμπερή και υγιή επιδερμίδα, αλλά σε δεύτερο πλάνο και για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα όλες χρειαζόμαστε το μακιγιάζ. Συγκεκριμένα, δύο προϊόντα που δεν είναι άλλα από το ρουζ και το concealer.

Το concealer, από τη μία, είναι αυτό το προϊόν που εξαφανίζει κούραση και μαύρους κύκλους από τα μάτια, ενώ το ρουζ χαρίζει το χρώμα της υγείας και της φρεσκάδας στην επιδερμίδα. Και επειδή θέλουμε να είσαι πάντα πιο μπροστά από όλους, δεν θα σου προτείνουμε εμείς τα δικά μας αγαπημένα. Όχι! Επιστρατεύσαμε 3 make up artists για να μας αποκαλύψουν τα δικά τους αγαπημένα ρουζ και concealers. Αλλά και σωτήρια tips που θα πάνε το μακιγιάζ σε άλλο level. Η Χαρά Παπανικολάου, ο Γιάννης Σίσκος και η Βάσω Νακοπούλου… στη διάθεσή σου.

Genius! 5 tips για να μην «σπάει» το concealer κάτω από τα μάτια σου

concealer_makeup.jpg

Χαρά Παπανικολάου

Η Χαρά Παπανικολάου εργάζεται εδώ και χρόνια για μεγάλους τίτλους περιοδικών μόδας και editorials, ενώ κατά καιρούς έχει συνεργαστεί με celebrities, όπως η Βίκυ Καγιά, η Δούκισσα Νομικού, η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη.

hara_rouz_concealer.jpg

Η makeup artist, Χαρά Παπανικολάου

Τα αγαπημένα της ρουζ είναι τα εξής:

Dior Backstage Rosy Glow, απόχρωση 001

CHARLOTTE TILBURY, Pillow Talk Multi-Glow Blush

CHANEL, Joues Contraste, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 72 Rose Initial

BLUSH_HARA.jpg

Τα αγαπημένα ρουζ της Χαράς Παπανικολάου

Blush tip: «Παρόλο που είναι φούξια, το ρουζ της Dior πάει σε όλες. Και σε ξανθές και σε μελαχρινές. Όλα τα ρουζ που σου προτείνω τα επέλεξα, γιατί δημιουργούν την εικόνα της υγείας. Ειδικά αν κάνεις contouring και τερακότα- δηλαδή φωτοσκίαση στο πρόσωπο- και από πάνω στο κέντρο του ζυγωματικού βάλεις ένα από αυτά τα ρουζ, το αποτέλεσμα θα είναι super fresh. Γενικά, προτιμώ το ρουζ στο κέντρο του μάγουλου, όχι τραβηγμένο μέχρι τα αυτιά, γιατί είναι ξεπερασμένο και θυμίζει 80s», λέει η Χαρά Παπανικολάου στο Queen.gr.

Τα αγαπημένα concealers της Χαράς Παπανικολάου είναι τα εξής παρακάτω:

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, HD STUDIO PHOTOGENIC CONCEALER WAND

ARMANI, Luminous Silk Lightweight Liquid Concealer

MAC, STUDIO FIX CONCEAL AND CORRECT PALETTE

CONCEALERS-HARA.jpg

Τα αγαπημένα concealers της Χαράς Παπανικολάου

Concealer tip: «Το concealer της Armani είναι πιο ελαφρύ, δεν κάνει καθόλου γραμμές από κάτω, ενώ και της NYX για εμένα είναι εξαιρετικό», λέει η Χαρά Παπανικολάου. Και προσθέτει: «Η παλέτα της MAC είναι τέλεια για όλο τον χρόνο. Γιατί έχει αποχρώσεις και για την περίοδο του καλοκαιριού που μαυρίζουμε, αλλά και για τον χειμώνα που χάνουμε το μαύρισμα. Παρόλο που είναι σε παχιά μορφή, δεν δημιουργεί την εντύπωση ''στόκου''. Είναι πολύ ωραίο concealer».

«Η συμβουλή μου είναι πριν βάλει η κάθε γυναίκα concealer, να έχει απλώσει κρέμα ματιών, ώστε η περιοχή να έχει ενυδατωθεί καλά και να απλώνεται καλύτερα το προϊόν. Όσες έχουν έντονους μαύρους κύκλους, καλύτερα να χρησιμοποιούν corrector, σε μια σομόν-πορτοκαλί απόχρωση. Και στην τελική, αν δεν έχουν corrector, ας χρησιμοποιήσουν ένα ανοιχτό πορτοκαλί κραγιόν και από πάνω ας βάλουν makeup. Μετά, μπορούν να βάλουν το κανονικό τους concealer για τέλεια κάλυψη», ολοκληρώνει.

Γιάννη Σίσκος

Ο Γιάννης Σίσκος έχει δουλέψει για μεγάλους τίτλους περιοδικών εντός και εκτός Ελλάδας, ενώ έχει επιμεληθεί πολλές φορές το μακιγιάζ celebrities, όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Κλέλια Ανδριολάτου, η Υβόννη Μπόσνιακ και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

siskos_photos.jpg

Ο makeup artist, Γιάννης Σίσκος

Τα αγαπημένα του ρουζ είναι:

CHANEL, LES BEIGES BLUSH STICK

CHANEL, LES BEIGES, WATER-FRESH BLUSH

BLUSH-SISKOS.jpg

Τα αγαπημένα ρουζ του Γιάννη Σίσκου

Blush tip: «Το sheer το προτείνω για νέες επιδερμίδες, για πρωινές ώρες και διακριτικό αποτέλεσμα, ενώ το stick για απογευματινά looks και πιο έντονο αποτέλεσμα. Συμβουλή μου είναι οι γυναίκες να μην απλώνουν το ρουζ ψηλά, πάνω από το οστό, γιατί αυτό θυμίζει 80s και δεν είναι τάση. Καλύτερα να απλώνουν το ρουζ στο κέντρο των ζυγωματικών, με μια ελαφριά, ανοδική τάση, με κυκλικές κινήσεις, αλλά όχι μέχρι το αυτί. Έτσι, θα είναι fresh το αποτέλεσμα», λέει ο Γιάννης Σίσκος στο Queen.gr.

Το αγαπημένο concealer του Γιάννη Σίσκου είναι το εξής παρακάτω:

CONCEALER_CHANEL.JPG

CHANEL, LE CORRECTEUR DE CHANEL

Concealer tip: «Αν δεν υπάρχουν μαύροι κύκλοι, επιλέγουμε ένα concealer περίπου μισό τόνο πιο φωτεινό από τον τόνο δέρματος για να φαίνεται ξεκούραστο το βλέμμα. Απαγορεύεται, όμως, να βάλουμε ανοιχτόχρωμο concealer σε μαύρο κύκλο, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι γκρι. Όταν έχουμε μαύρους κύκλους, επιλέγουμε ροζ ή peach concealer. Και πάντα το απλώνουμε στην εσωτερική γωνία για λάμψη. Όχι στην εξωτερική γωνία, διότι συσσωρεύεται στις ρυτίδες και όταν γίνονται συσπάσεις, οι ρυτίδες δείχνουν πιο έντονες», λέει ο Γιάννης Σίσκος στο Queen.gr.

Βάσω Νακοπούλου

Η Βάσω Νακοπούλου είναι η προσωπική make up artist της Δέσποινας Βανδή εδώ και χρόνια, ενώ έχει συνεργαστεί και με celebrities, όπως η Κατερίνα Γερονικολού, η Κρυσταλλία και η Μελίνα Ασλανίδου.

https://www.instagram.com/p/CcvRARCKhAg

Το αγαπημένο της ρουζ και concealer είναι:

blush_orgasm_nars.JPG

Nars Blush, ΑΠΟΧΡΩΣΗ ORGASM

Blush tip: «Το συγκεκριμένο ρουζ έχει μια ζεστή ροδακινί-ροζ απόχρωση με χρυσαφί πέρλες. Είναι διακριτικό, φοριέται όλες τις ώρες και είναι κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες. Για ακόμα πιο fresh αποτέλεσμα, δημιούργησε ένα αγγλικό C, δηλαδή ένα ημικύκλιο πάνω από το φρύδι στους κροτάφους που θα έρχεται συνεχόμενα μέχρι τα ζυγωματικά», λέει η Βάσω Νακοπούλου στο Queen.gr.

estee_lauder_concealer.JPG

ESTEE LAUDER, Double Wear Stay-In-Place Flawless Wear Concealer

Concealer tip: «Άψογο αποτέλεσμα, εξαιρετικό κράτημα, καλή κάλυψη χωρίς να τονίζει τις λεπτές γραμμές… Είναι ξεκάθαρα το αγαπημένο μου concealer. Χρησιμοποίησέ το – εκτός από την περιοχή κάτω από τα μάτια- και στη γραμμή Τ του προσώπου για extra λάμψη και φωτεινή επιδερμίδα», λέει η Βάσω Νακοπούλου στο Queen.gr.