«Κοιμάμαι» σημαίνει «ομορφαίνω» αλλά με ένα μαγικό ραβδάκι!

Δέσποινα Καμπούρη
«Κοιμάμαι» σημαίνει «ομορφαίνω» αλλά με ένα μαγικό ραβδάκι!

Έπρεπε να γίνω μαμά για να μάθω ότι τα παιδιά μεγαλώνουν στον ύπνο τους, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να κοιμούνται αρκετές ώρες το βράδυ. Ο καλός ύπνος όμως, δεν ευεργετεί μόνο τα παιδάκια, αλλά και τις… ενήλικες μαμάδες τους αφού είναι το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς για υγιή και ξεκούραστη επιδερμίδα κι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε όλοι.

Καθώς μεγαλώνω ανακαλύπτω την ανάγκη μου να μαθαίνω όλο και περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στο πρόσωπο και το δέρμα μου. Μετά τα τριάντα έμαθα να είμαι συνεπής στην beauty routine μου καθημερινά. Πλέον, δεν υπάρχει περίπτωση να πέσω για ύπνο χωρίς να έχω βάλει κρέμα νυκτός ή να φύγω από το σπίτι το πρωί χωρίς να βάλω ενυδατική. Καμιά φορά σκέφτομαι πόσο σκληρή υπήρξα απέναντι στην επιδερμίδα μου όσο ήμουν πιο νέα… Σκληρή και αδιάφορη. Ευτυχώς, δεν το έχω πληρώσει ακριβά χάρη στην ανθεκτική μου επιδερμίδα και τις καινούριες μου συνήθειες…

Είμαι από τις γυναίκες που απεχθάνονται την λιπαρή υφή στο δέρμα τους. Γι’ αυτό πάντοτε προτιμούσα κρέμες σε μορφή gel ή serum που απορροφάται εύκολα και γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας στο δέρμα.

Μετά από πολλή έρευνα, κατέληξα σε έναν μαγικό ορό που όχι μόνο ενυδατώνει, αλλά εξυγιαίνει το δέρμα. Το νέο ADVANCED NIGHT REPAIR SYNCHRONIZED RECOVERY COMPLEX II δεν είναι απλώς μία ακόμη συνταγή ομορφιάς της Estée Lauder αφού ουσιαστικά επιδιορθώνει το δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας και συνδυάζει ισχυρές τεχνολογίες καθαρισμού των κυττάρων και του συγχρονισμού:

p1
  • Τεχνολογία Catabolysis (Καθαρισμός και Εξυγίανση) – ένα σύμπλεγμα ενεργών συστατικών που περιλαμβάνει εκχύλισμα άλγεων και εκχύλισμα ζυμομυκήτων και που αποδεδειγμένα βοηθά τα κύτταρα του δέρματος να αυξήσουν τη φυσική τους δραστηριότητα Catabolysis . Καθώς ρυθμίζεται η κυτταρική λειτουργία, τα κύτταρα του δέρματος λειτουργούν πιο αποδοτικά και πιο αποτελεσματικά και η συνολική, φυσική νυχτερινή επιδιόρθωση του δέρματος αυξάνεται.
  • Τεχνολογία Chronolux™ (Συγχρονισμός) – ισχυρή, κατοχυρωμένη τεχνολογία χρονογονιδίων που συμβάλλει στην υποστήριξη του φυσικού συγχρονισμού της νυχτερινής διαδικασίας επιδιόρθωσης του δέρματος, ώστε να επιτελείται ακριβώς στον κατάλληλο χρόνο.

Η Catabolysis είναι μία φυσική λειτουργία κυτταρικής κάθαρσης που βοηθά τα κύτταρα του δέρματος να αποβάλλουν εσωτερικά κατάλοιπα τα οποία μπορούν να προκαλέσουν φθορά, μια διαδικασία που είναι ζωτικής σημασίας για τη ζωή των κυττάρων. Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες στρες καθώς και οι καθημερινές λειτουργίες των κυττάρων συχνά παράγουν εσωτερικά κατάλοιπα, όπως πρωτεΐνες και μιτοχόνδρια που έχουν υποστεί φθορά. Αυτά τα κατάλοιπα είναι βασική αιτία εσωτερικής κυτταρικής φθοράς και πρέπει να αποβληθούν ώστε τα κύτταρα του δέρματος να μπορούν να λειτουργήσουν αποδοτικά και αποτελεσματικά. Οι Επιστήμονες της Estée Lauder είναι ανάμεσα στους πρώτους στον τομέα τους που έχουν αναγνωρίσει τον καθοριστικό ρόλο που παίζει ο η Catabolysis στις φυσικές λειτουργίες επιδιόρθωσης του δέρματος.

p2

Κάπως έτσι με το πέρασμα των χρόνων αυτό το μαγικό «καφέ μπουκαλάκι» με το κλασικό σταγονόμετρο που θυμίζει παραδοσιακή φιάλη φαρμακείου για να αναδείξει τη σοβαρή φιλοσοφία περιποίησης του προϊόντος, θεωρείται πλέον θρυλικό και υπάρχει σε εκατομμύρια boudoir γυναικών σε όλο τον κόσμο αφού είναι το πρώτο serum που δημιουργήθηκε ποτέ αλλά και το πρώτο προϊόν περιποίησης που χρησιμοποίησε υαλουρονικό οξύ.

Η νέα σύνθεση Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II έχει λάβει 127 βραβεία ομορφιάς παγκοσμίως και είναι τόσο επαναστατική, που έχει κατοχυρωμένη πατέντα ως το 2033!

Ποτέ δεν είναι αργά να αλλάζεις τις συνήθειές σου! Ειδικά όταν τα νέα δεδομένα στη ζωή σου σε κάνουν να δείχνεις πιο όμορφη και πιο λαμπερή από ποτέ… Και μάλιστα στον… ύπνο σου!

Καλή σας μέρα!