New look! Η Ιωάννα Μαλέσκου έκοψε αφέλειες- Πάρε έμπνευση

Μαρία Ροδίτη

Μια ανάσα πριν την έναρξη της τηλεοπτικής εκπομπής της η παρουσιάστρια αποφάσισε να αλλάξει το κούρεμά της!

Μέχρι τώρα και παρακολουθώντας εγχώριες και ξένες celebrities αντιλαμβανόμαστε ένα πράγμα: πως το καρέ κούρεμα και οι αφέλειες πρόκειται να μας απασχολήσουν έντονα το ερχόμενο φθινόπωρο.

Γιατί σου το λέω αυτό; Διότι πριν μερικές ημέρες είδαμε την Kourtney Kardashian και την Chrissy Teigen να τολμούν το καρέ, λίγο αργότερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκοψε αφέλειες και τώρα… και η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε το ίδιο!

#Hairspiration! 5 tips για να πετύχεις τις υπέροχες χαλαρές μπούκλες της Ιωάννας Μαλέσκου

New hair look για την Ιωάννα Μαλέσκου

Την Παρασκευή (27/8) το απόγευμα η Ιώαννα Μαλέσκου σύστησε την ομάδα της εκπομπής της, «Love it», μέσα από το Instagram account της, κι εμείς είδαμε… το νέο hair look της.

Η Ιωάννα αποφάσισε να κόψει αφέλειες και να καλωσορίσει τους τηλεθεατές της στον ΣΚΑΪ με εντελώς φρέσκια διάθεση. Οι αφέλειές της, όπως θα δεις, είναι μακριές- φτάνουν μέχρι τα φρύδια-, ενώ είναι και ελαφρώς ασύμμετρες.

Να δες… Της πάνε πολύ οι αφέλειες. Βρε, μήπως να κλείσεις κι εσύ ένα ραντεβού στο κομμωτήριο;





Αφέλειες… με το αγαπημένο της χτένισμα

Μπορεί η Ιωάννα Μαλέσκου να άλλαξε το κούρεμά της, όμως, για ακόμη μια φορά έμεινε πιστή στο αγαπημένο χτένισμά της: τις μπούκλες.

Σίγουρα κι εσύ θα το παρατήρησες ότι σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν, η παρουσιάστρια του «Love it» επέλεγε σχεδόν καθημερινά να εμφανιστεί στους τηλεοπτικούς δέκτες μας με καλοσχηματισμένες μπούκλες.

Είναι το signature χτένισμά της και… όπως βλέπεις το προτιμά με όποιο κούρεμα κι αν έχει.

Photos: @imaleskou

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης