#Hairspiration! 5 tips για να πετύχεις τις υπέροχες χαλαρές μπούκλες της Ιωάννας Μαλέσκου

Μαρία Ροδίτη
#Hairspiration! 5 tips για να πετύχεις τις υπέροχες χαλαρές μπούκλες της Ιωάννας Μαλέσκου

Η ξανθιά παρουσιάστρια έχει βρει το signature χτένισμά της κι εμείς ξέρουμε πώς μπορείς να το κάνεις και στα δικά σου μαλλιά!

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι αδιαμφισβήτητα η έκπληξη της φετινής χρονιάς και μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Η ξανθιά παρουσιάστρια ήρθε από την Κρήτη και έφτιαξε τα μεσημέρια μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή της με τίτλο «Love it».

Με το μπρίο, το πηγαίο χαμόγελό της και την απίστευτη ομορφιά της, η Ιωάννα μάς κάνει καθημερινά να χαμογελάμε πλατιά παρακολουθώντας τη. Εμάς, όμως, τις beauty addicts μάς έχει δώσει έναν ακόμη λόγο να την αγαπάμε και να παρατηρούμε τις εμφανίσεις της: τα μαλλιά της.

Ναι, η Ιωάννα Μαλέσκου έχει ένα πολύ ανοιχτό ξανθό χρώμα στα μαλλιά της. Δεν είναι, όμως, αυτό το θέμα μας. Το ζήτημα είναι πως η παρουσιάστρια έχει ένα signature χτένισμα, που αποτελεί #hairgoal για πολλά κορίτσια. Μιλάμε, φυσικά, για τους χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά της. Για αυτές τις ανάλαφρες μπούκλες που επιλέγει σχεδόν σε καθημερινή βάση για να εμφανιστεί στην εκπομπή της και πίσω από τις οποίες κρύβεται ο ταλαντούχος hairstylist, Κωνσταντίνος Βασιλείου.

Οι μπούκλες της Ιωάννας έχουν κίνηση, έχουν απίστευτο όγκο και μένουν σταθερές για πολλές, πολλές ώρες. Είναι, πραγματικά, το χτένισμα που θέλουμε όλες να κάνουμε στην καθημερινότητά μας, στη δουλειά μας, στις βόλτες μας. Και- βέβαια- φέτος το Πάσχα. Κι αν αναρωτιέσαι πώς θα πετύχεις αυτό το ανάλαφρο και elegant χτένισμα, μην ανησυχείς. Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τα πέντε tips που θα σε κάνουν να αποκτήσεις ακαταμάχητες μπούκλες, σαν της Ιωάννας Μαλέσκου.

Αν, βέβαια, είσαι λίγο τεμπέλα και δεν θες να παρα-ασχοληθείς για να κάνεις μπούκλες, δες το παρακάτω βίντεο.

https://www.instagram.com/p/CNS9YjEKNcc

Διάβασε ακόμα: Easter alert! Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το nail art που θα κάνουμε όλες το Πάσχα