Body love! Τα αγαπημένα μας προϊόντα που χαρίζουν φροντίδα, ενυδάτωση και αγάπη στην επιδερμίδα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Body love! Τα αγαπημένα μας προϊόντα που χαρίζουν φροντίδα, ενυδάτωση και αγάπη στην επιδερμίδα

Το πρώτο «κύμα» των ρεβεγιόν πέρασε και πρέπει να μαζέψεις δυνάμεις για το δεύτερο. Τι καλύτερο από λίγο self care λοιπόν; Ξεκίνα με το σώμα σου και τα αγαπημένα μας προϊόντα που είναι γεμάτα θρέψη και αγάπη…

Δεν έχουμε όλες καλή σχέση με το σώμα μας. Το κριτικάρουμε, το ταλαιπωρούμε και τον χειμώνα, το παραμελούμε αρκετά. Ναι, ξέρω, κάνει κρύο και δεν μπορείς να κάθεσαι με τις ώρες να βάζεις κρέμα μετά το μπάνιο. Το μόνο που θέλεις είναι να φορέσεις τα ζεστά σου και να χαλαρώσεις. Ξέρεις όμως πόσο σημαντική είναι για το σώμα σου, αυτή η λίγη ώρα αγάπης;

Τα λεπτά (γιατί για λεπτά πρόκειται) που αφιερώνεις στην ενυδάτωση και την περιποίησή σου, είναι πολύτιμα για την επιδερμίδα αλλά και για την υγεία της ψυχής σου. Το σώμα μας «μιλάει» άλλωστε, και το μόνο που ζητά από εμάς είναι να το ακούσουμε. Σήμερα λοιπόν, προτείνουμε να ρίξεις μία ματιά στα αγαπημένα μας προϊόντα παρακάτω και να αρχίσει σαν του δείχνεις την αγάπη που χρειάζεται. Και φυσικά να μην σταματήσεις με το νέο έτος…

#1 Body butter. THE BODY SHOP, ALMOND MILK BODY BUTTER. Περιέχει πλέον 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, μεταξύ των οποίων γάλα αμυγδάλου και αμυγδαλέλαιο από την Ισπανία, χειροποίητο βούτυρο καριτέ από την Γκάνα και σησαμέλαιο από την Νικαράγουα, υπέροχα ενυδατικά συστατικά που κάνουν θαύματα για την επιδερμίδα.

#2 Γαλάκτωμα σώματος. NIVEA, NATURALLY GOOD ΒΡΩΜΗ. Με 98% φυσικά συστατικά και την πιο πρωτοποριακή, ανακυκλώσιμη συσκευασία, το μεταξένιο αυτό γαλάκτωμα σώματος είναι… συμπυκνωμένη καλοσύνη για την επιδερμίδα αλλά και για το περιβάλλον. Απορροφάται άμεσα, δεν αφήνει κατάλοιπα και το άρωμά της θα σε ξετρελάνει!

#3 Κρέμα χεριών. VASELINE, HEALTHY HANDS STRONGER NAILS HAND CREAM. Μία πολυτελής κρέμα χεριών που θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα κάνει τα νύχια πιο δυνατά. Τα χέρια μας ταλαιπωρούνται καθημερινά και -πλέον- πολύ περισσότερο εξαιτίας της πανδημίας… Τους αξίζει το καλύτερο και δεν γίνεται καλύτερα από αυτή την κρέμα.

#4 Κρέμα για το σώμα αλλά και το πρόσωπο. CERAVE, MOISTURIZING CREAM. Είναι η κρέμα που ταιριάζει σε όλους και μπορείς να τη φορέσεις από την κορυφή ως τα νύχια. Περιέχει 3 είδη υαλουρονικού οξέος και έτσι ενυδατώνει αποτελεσματικά νώ απορροφάται αμέσως ώστε να μπορείς να ντυθείς γρήγορα.

#5 Κρέμα σώματος. DOVE, BODY LOVE ESSENTIAL CARE. Είναι η κρέμα με την πιο απολαυστική, Dove, μυρωδιά που χαρίσει στην επιδερμίδα σου όλα όσα έχει ανάγκη ενώ σε τυλίγει με ένα πέπλο προστασίας και απαλότητας. Πιο κλασική και πιο απαραίτητη δεν γίνεται.


Από σήμερα λοιπόν, ξεκίνα να δείχνεις αγάπη στο σώμα σου, αγάπη και φροντίδα! Θα νιώθεις κάθε μέρα καλά και όσο περνάει ο καιρός θα μάθεις να το αγαπάς ακόμα και αν του βρίσκεις ελαττώματα!