10 μολύβια φρυδιών για πολύ μελαχρινά κορίτσια

Μαρία Ροδίτη
IMAXTREE.COM

Αν έχεις πολύ σκούρα καστανά – έως μαύρα- μαλλιά, ανάλογο χρώμα θα έχουν και τα φρύδια σου. Δες, λοιπόν, τα καλύτερα μολύβια φρυδιών για μελαχρινές που θα πάνε το μακιγιάζ σου και το βλέμμα σου σε άλλο level.

Έχουμε συζητήσει μαζί άπειρες φορές για τη σημασία των περιποιημένων φρυδιών. Για το πόσο τα καλοσχηματισμένα και καλογεμισμένα φρύδια μπορούν να αλλάξουν όλο το βλέμμα ή καλύτερα… όλο το πρόσωπο. Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι τα φρύδια δημιουργούν το τέλειο κάδρο, την τέλεια εικόνα, οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να τα αμελείς. Είτε αυτό σημαίνει επίσκεψη στην brow artist, είτε diy περιποίηση – κι εδώ εννοώ μόνο χρήση του μολυβιού φρυδιών από εσένα.

Σήμερα, λοιπόν, αποφάσισα να μη μιλήσουμε απλά και μόνο για μολύβια φρυδιών που ταιριάζουν σε όλες. Το έχουμε κάνει έτσι κι αλλιώς άπειρες φορές. Οπότε, είπα να κάνουμε focus στα πολύ μελαχρινά κορίτσια που βρίσκονται στην παρέα του Queen.gr, σε εκείνες που έχουν πολύ σκούρα μαλλιά- σκούρα καστανά, ακόμα και μαύρα. Και που κατ’ επέκταση το ίδιο χρώμα έχουν και τα φρύδια τους.

Αραιά φρύδια: Έτσι θα τα γεμίσεις σε 2᾽ + τα αγαπημένα μας brow products

Αν είσαι μία από αυτές, έχω βρει για εσένα τα 10 καλύτερα μολύβια φρυδιών. Αυτά που θα τονίσουν ακόμα περισσότερο το χρώμα των φρυδιών και το βλέμμα σου και αυτά που θα γεμίσουν τα κενά, που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί. Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω και… προσοχή! Τα φρύδια δεν τα πειράζουμε ποτέ μόνες μας. Μόνο τονίζουμε με προϊόντα τα κενά σημεία και τις ατέλειες.

Τα 10 καλύτερα μολύβια φρυδιών για μελαχρινές

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, MICRO BROW PENCIL, ΑΠΟΧΡΩΣΗ BLACK

Τόσο ακριβές μολύβι, που καλύπτει με χρώμα ακόμα και τις πιο λεπτές τρίχες για να προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα.

MAYBELLINE, BROW ULTRA SLIM EYEBROW PENCIL, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 07 BLACK

Με μαλακή και ανθεκτική φόρμουλα, αυτό το μολύβι φρυδιών έχει μια εξαιρετικά λεπτή άκρη 1,5 χιλιοστών, καθώς και βουρτσάκι για ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

ERRE DUE, EYE BROW PENCIL, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 04 BLACK

Μολύβι φρυδιών που τονίζει το χρώμα και γεμίζει τα κενά με ακρίβεια, ενώ δίνει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Η ειδική του σύνθεση με φυσικό κερί, προσφέρει εύκολη, ελεγχόμενη εφαρμογή και αποτέλεσμα που διαρκεί, ενώ το ενσωματωμένο βουρτσάκι φροντίζει για το πιο όμορφο, καλοσχηματισμένο τελείωμα.

RIMMEL, PROFESSIONAL EYEBROW PENCIL, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 1 DARK BROWN

Χρησιμοποίησέ το για να τονίσεις και να δώσεις σχήμα στα φρύδια σου ή να γεμίσεις τα κενά για ένα φυσικό look!

BOBBI BROWN, PERFECTLY DEFINED LONG WEAR BROW PENCIL, ΑΠΟΧΡΩΣΗ SOFT BLACK

Το βουρτσάκι βοηθά να διαχέεται το χρώμα καθώς επίσης σταθεροποιεί τυχόν τρίχες που μπορεί να είναι εκτός σχήματος.

Συνέχισε στην gallery και δες ακόμη 5 μολύβια φρυδιών για μελαχρινές...

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης