10 μολύβια φρυδιών που ταιριάζουν κυριολεκτικά σε όλες

Μαρία Ροδίτη
10 μολύβια φρυδιών που ταιριάζουν κυριολεκτικά σε όλες

Σίγουρα κι εσύ θα βρεις αυτό που έψαχνες!

Το ξέρουμε ότι έχεις χαρεί πολύ που άνοιξαν και πάλι τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής και είμαστε σίγουρες πως έχεις κλείσει τα απαραίτητα ραντεβού. Χρειαζόσουν, άλλωστε, μια ολική ανανέωση τόσο λόγω του περασμένου χρόνου όσο και για να ανέβει η διάθεσή σου.

Μέσα σε αυτά τα beauty appointments, λοιπόν, μάλλον έχεις βάλει και την brow artist σου. Τον άνθρωπο που – επιτέλους- θα φροντίσει τα φρύδια σου. Και πολύ καλά έκανες έχουμε να σου πούμε εμείς. Μόνο ένας expert, άλλωστε, μπορεί να φροντίσει τη δύσκολη και απαιτητική περιοχή των φρυδιών, οπότε σε αυτό το σημείο… ας λείπουν οι πειραματισμοί.

Επειδή, όμως, δεν είναι δυνατόν να πηγαίνεις διαρκώς στην brow artist σου και επειδή όλο και κάποια στιγμή θα υπάρξουν ατέλειες στην περιοχή των φρυδιών σου, πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου και ένα καλό μολύβι φρυδιών. Ένα μολύβι, που θα «γεμίζει» τα κενά κάνοντας πιο πλούσια τα φρύδια σου, αν δεν είναι από μόνα τους, ή που θα διορθώνει ανεπαίσθητα το σχήμα τους.

Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, κάναμε την έρευνά μας και βρήκαμε τα δέκα καλύτερα μολύβια φρυδιών που ταιριάζουν κυριολεκτικά σε όλες. Και σε ξανθές και σε μελαχρινές και σε καστανές και σε κοκκινομάλλες. Κάποια από αυτά τα μολύβια έχουν και βουρτσάκι ή σφουγγαράκι, ώστε να κάνεις τα απαραίτητα σβησίματα ή να προσαρμόσεις σε εσένα την ένταση του χρώματος που επιθυμείς. Τέλειο, δεν συμφωνείς; Κάνε scroll για να τα ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery και… καλά διαδικτυακά ψώνια!

Διάβασε ακόμα: 5 μυστικά μακιγιάζ που όλες οι γυναίκες άνω των 40 πρέπει να ξέρουν