Happy Monday mood: 5 hairstyles που σας προκαλούν να τα δοκιμάσετε σήμερα!

Βιβή Αγγελάκη

Μέσα σε 3 λεπτά θα έχετε το πιο στιλάτο hairlook... 

Οι Δευτέρες για τις περισσότερες από εμάς είναι οι πιο δύσκολες μέρες της εβδομάδας μιας και οι μνήμες (και φυσικά η ανεμελιά) του Σαββατοκύριακου είναι ακόμη νωπές στη μνήμη μας, ενώ το ξυπνητήρι κατά 80% δε χτυπά στην ώρα του. Και επειδή αυτή την ημέρα ακόμη και τα 10 λεπτά extra ύπνου είναι ιερά, βρήκαμε τα πιο cool χτενίσματα, που θα σας πάρουν λιγότερο από 3 λεπτά για να τα κάνετε και να ξεκινήσετε την εβδομάδα σας όσο πιο στιλάτα και χαλαρά γίνεται!

Ξεκινάμε λοιπόν:

Χαλαρή γαλλική πλεξούδα στο πλάι. Ακόμη και αχτένιστα να είναι τα μαλλιά σας, το αποτέλεσμα πραγματικά θα είναι υπέροχο. Αν θέλετε, μπορείτε να δώσετε λίγο όγκο στην κορυφή, κρεπάροντας τα μαλλιά σας και να αρχίσετε να κάνετε την κοτσίδα από το ύψος του αυχένα σας.

Ιδανικό για όλες εσάς που έχετε κοντά μαλλιά. Σχηματίστε δυο γαλλικές μικρές πλεξίδες δεξιά και αριστερά και ενώστε τις στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας με ένα μικρό ελαστικό λαστιχάκι. Αν θέλετε ανοίξτε τις πλεξίδες με τα δάκτυλά σας, έτσι ώστε να δώσετε περισσότερο όγκο.

Πιάστε τα μαλλιά σας μισά μισά με ένα πιο chic τρόπο. Πάρτε μια τούφα των μαλλιών από τα δεξιά και στερεώστε με τσιμπιδάκια στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Κάντε το αντίστοιχο από αριστερά. Είστε έτοιμες!

Όσες αγαπάτε τα ponytails αυτό το χτένισμα είναι ότι πρέπει! Πιάστε τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή αρκετά σφικτή κοτσίδα αφού πρώτα δώσετε όγκο στην κορυφή του κεφαλιού σας.

Μισοτελειωμένη κοτσίδα. Ξεκινήστε να κάνετε τη συνηθισμένη κοτσίδα σας αλλά στα ματήστε στα μισά και στερεώστε με τσιμπιδάκια, όπως στις φωτογραφίες.

Kiss me tonight: Το πιο εύκολο scrub για ζουμερά χείλη!

Δεν πρόλαβες να φτιάξεις τα νύχια σου; Αυτό το mani θα σου πάρει μόνο 5 λεπτά!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης