Video! Δες πώς θα κάνεις την πιο εύκολη αλογοουρά τις ημέρες που έχεις αργήσει ΠΟΛΥ!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Video! Δες πώς θα κάνεις την πιο εύκολη αλογοουρά τις ημέρες που έχεις αργήσει ΠΟΛΥ!

Δεν άκουσες το ξυπνητήρι; Το άκουσες αλλά το έκλεισες; Απλά δεν ήθελες να σηκωθείς; Όποιος και αν είναι ο λόγος για την αργοπορία σου, αυτό το χτένισμα θα σε βοηθήσει..

Μερικές φορές, ο ύπνος είναι τόσο γλυκός (και αναγκαίος) που απλά δεν ακούμε τίποτα. Ούτε το ξυπνητήρι, ούτε τη συνείδησή μας που φωνάζει ῾θα αργήσεις῾.... Θέλουμε απλά να κοιμηθούμε και έτσι ξεκινά ένας φαύλος κύκλος αργοπορίας. Σηκωνόμαστε σαν τρελές, τρέχουμε σαν να μας κυνηγά κάποιος και καταλήγουμε και να αργούμε στη δουλειά ή το ραντεβού μας αλλά και να ΦΑΙΝΕΤΑΙ πως ετοιμαστήκαμε σε 5 λεπτά. Όλα αυτά συμβαίνουν κορίτσια και γι᾽αυτό είμαστε εμείς εδὠ! Σήμερα έχουμε ένα SOS χτένισμα που είναι super elegant και δεν παίενριε πάνω από 2 λεπτά: Την αλογοουρά! Όχι, όχι αυτή που κάνεις στο ασανσέρ τρέχοντας... πάτα play και θα καταλάβεις...


https://www.instagram.com/p/BnSFIL9j0S9/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Είναι μία πολύ κομψή αλογοουρά που απλά κρύβει έξυπνα το λαστιχάκι και παράλληλα κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται περιποιημένα ενώ δεν είναι (μπορεί να έιναι και άλουστα). Για να την κάνεις χρειάζεσαι δύο λαστιχάκια (ένα μικρό και ένα κανονικό) και ξηρό σαμπουάν. Ακόμα και αν δεν έχεις ξηρό σαμπουάν γίνεται. Την επόμενη φορά λοιπόν που απλά θα πατήσεις snooze 35 φορές, έχε στο νού σου αυτό το χτένισμα και απλά σκέψου τι θα φορέσεις... Καλημέρα!