Τα 6 βασικά είδη πλεξούδας που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Βιβή Αγγελάκη

Για τα πιο stylish "διαβασμένα" κορίτσια...

Και ποια γυναίκα δεν αγαπά τις πλεξούδες; Πόσες όμως, ξέρουμε να τις κάνουμε μόνες μας στο σπίτι; Και το βασικότερο, πόσες φορές στον ελεύθερο χρόνο μας έχουμε μπει στη διαδικασία να δούμε βήμα- βήμα πώς θα τις πετύχουμε προκειμένου να αποδείξουμε πως οι πλεξούδες δεν είναι τόσο δύσκολες όσο τα μαθηματικά κατεύθυνσης;

Και επειδή οι σωστή και ολοκληρωμένη γνώση απαιτεί ένα συνδυασμό θεωρίας και πράξης... ξεκινάμε με τη θεωρία και σου δείχνουμε τα 6 βασικά είδη πλεξούδας που ως ένα σωστό και «διαβασμένο» stylish κορίτσι θα πρέπει να γνωρίζεις για να τα κάνεις πράξη στο επόμενο level!


Κλασική πλεξούδα: Οκ, όσο κι αν δεν ανήκεις στο club των κοριτσιών με «χάρισμα» (όπως η Φωτεινή και Θεοδώρα που τις γνωρίζω προσωπικά) τρεις τούφες από τα μαλλιά σου μπορείς να ξεχωρίσεις και να κάνεις μια χαλαρή, απλή πλεξούδα.


Γαλλική πλεξούδα (French braid): Ένα κλασικό χτένισμα που μπαίνει στα hot hair trends κάθε σεζόν. Παίρνεις τρία ίσα τμήματα από τα μαλλιά και κάθε φορά προσθέτεις ένα μικρό τμήμα.

Ανάποδη γαλλική (Dutch braid): Στην ουσία κάνεις την ίδια διαδικασία με τη γαλλική απλά Απλά περνάς το δεξί τμήμα κάτω από το μεσαίο τμήμα και κάνει το ίδιο και με το αριστερό τμήμα μαλλιών. Για να δώσεις πιο 3D αποτέλεσμα στο look σου.


Πλεξούδα ψαροκόκαλο (Fishtail braid): Για τα πιο ανάλαφρα look σας! Με ένα κλικ εδώ θα δεις πώς μπορείς να την πετύχεις μόνη σου.


Πλεξούδα καταρράκτης (Waterfall braid): Ένα από τα πιο δροσερά και εντυπωσιακά χτενίσματα που μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση από την παραλία μέχρι και σε πιο επίσημα events και ταιριάζει σε όλα περίπου τα μήκη μαλλιών από πολύ κοντά καρέ έως και πιο μακριά. Και με ένα κλικ εδώ μπορείς να το πετύχεις!


Στεφανάκι- πλεξούδα: Το χτένισμα που μπορεί να κάνεις μέχρι και στο γάμο σου!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης