Το υπέροχο σώμα της Kate Walsh και η σχέση της με την ομορφιά

Η Kate Walsh φωτογραφίζεται γυμνή στα 44 και αποκαλύπτει ένα υπέροχο σώμα και αποδεικνύει ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία.

Η Kate Walsh μέχρι τώρα μας είχε συνηθίσει στις εμφανίσεις της να αφήνει ακάλυπτες τις καλλίγραμμες γάμπες της επιλέγοντας πιο κοντά φορέματα και αρκετές φορές τα χέρια της και τους ώμους της, δείχνοντας τη λεπτή και φίνα σιλουέτα της. Το επόμενο βήμα έγινε με ένα εξώφυλλο στο περιοδικό «Shape», όπου εμφανίζεται γυμνή.

Η ηλικία των 44 χρόνων δεν την εμπόδισε καθόλου να φωτογραφηθεί γυμνή. Αντιθέτως, όπως είπε «Ήθελα πολύ να κάνω ένα γυμνό εξώφυλλο. Τώρα, αισθάνομαι απόλυτα υγιής, σέξι και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Απολαμβάνω τη δεκαετία των 40 και ήθελα να το μοιραστώ. Είναι κρίση της μέσης ηλικίας; Η αλήθεια είναι ότι οδηγώ Porsche, οπότε μπορεί και να είναι!»

Σχολιάζοντας την Πλαστική Χειρουργική η Kate Walsh λέει: «Ζούμε σε περίεργους καιρούς. Το να κάνεις μία επέμβαση Πλαστικής Χειρουργικής είναι τόσο κοινό όσο και το να βάφεις τα μαλλιά σου, για τους περισσότερους στο Hollywood» και συνεχίζει επιμένοντας «Στο επάγγελμα μου χρειάζομαι ένα εύπλαστο πρόσωπο. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του γι' αυτό. Εγώ επιλέγω laser θεραπείες προσώπου και περιποιήσεις προσώπου. Αν οι υπόλοιποι θέλουν να πάνε ένα βήμα πιο πέρα είναι δική τους υπόθεση».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης