Oscar Isaac: Ο άντρας που όλες θα θέλαμε να μας κοιτά στα μάτια (όπως την Jessica Chastain)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου

Όλα όσα δε γνωρίζεις για τον Αμερικανό ηθοποιό που έγινε viral στο internet με τη φλογερή ερωτική ματιά του...

Δεν υπάρχει ούτε μια γυναίκα που να μην «έλιωσε» βλέποντας το viral video των ηθοποιών Jessica Chastain και Oscar Isaac στο Φεστιβάλ της Βενετίας! Περπατώντας στο κόκκινο χαλί οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν εκεί για το λανσάρισμα της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστούν με τίτλο «Scenes From a Marriage».

Η εικόνα μιλούσε από μόνη της! Ένα βλέμμα του Oscar Isaac στην ηθοποιό πέταγε σπίθες έρωτα και πάθους! Το ζευγάρι έμοιαζε πιο ερωτευμένο από ποτέ κι εμείς -χωρίς να μας ενδιαφέρουν αν είναι ζευγάρι και στη ζωή- ζηλέψαμε τον τρόπο που το βλέμμα του ηθοποιού πρόσταζε «σε θέλω» σ΄εκείνη!

Ο έρωτας σου κάνει καλό! Όλα τα οφέλη που δεν ήξερες

Τα Μedia έσπευσαν να σχολιάσουν τη σκηνή που έκρυβε μηνύματα όμως τελικά τι απ΄όλα αυτά έχει σημασία; To gossip πίσω από την εικόνα ή η κίνηση του ηθοποιού;

Ο Oscar Isaac στο video φαίνεται να κοιτά όλο ερωτισμό τη Jessica Chastain, κάνοντας μια κίνηση να φιλήσει το μπράτσο της προτού εκείνη τον αγκαλιάσει.

Η κίνηση στον ώμο και ο βλέμμα που πέταγε φλόγες... έρωτα!



Δεν χρειάστηκε πολύ για να φουντώσουν οι φήμες περί ειδυλλίου όμως οι ίδιοι οι ηθοποιοί το διαψεύδουν.

Τόσο ο Isaac όσο και η Chastain είναι ήδη παντρεμένοι και πολύ ευτυχισμένοι στον γάμο τους. Όσο για την αδιαμφισβήτητη χημεία τους, οφείλεται στην μακροχρόνια φιλία που έχουν στην πραγματική ζωή.

«Πήγαμε μαζί στο κολέγιο, οπότε είμαστε φίλοι περισσότερο από τη μισή ζωή μας και γνωρίζουμε τόσα πολλά ο ένας για τον άλλον», δήλωσε η Chastain στις Today στις 8 Σεπτεμβρίου. «Ξέρουμε πώς να κάνουμε ο ένας τον άλλον να γελάσει χωρίς καν να πούμε τίποτα. Μπορούμε σχεδόν να διαβάσουμε το μυαλό του άλλου, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι θα μπορούσαμε να βλάψουμε ο ένας τον άλλον πολύ έντονα, οπότε στις σκηνές αυτό ήταν βοηθητικό», συνέχισε η ηθοποιός.

Να θυμίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστούν. Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν ξανά κινηματογραφικά το 2014, όταν υποδύθηκαν ένα παντρεμένο ζευγάρι στο J. A Chandor's A Most Violent Year.



Oscar Isaac: Ποιος είναι ο άντρας που θα θέλαμε να μας κοιτά με τέτοιο πάθος στα μάτια (όπως την Jessica Chastain)

Γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1979 στη Γουατεμάλα έχοντας καταγωγή από την Κούβα (από τον πατέρας του).

Ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα το 2013 για την ταινία Inside Llewyn Davis ενώ ενσάρκωσε τον Χοσέ Ράμος-Χόρτα, τον πρώην πρόεδρο του Ανατολικού Τιμόρ και συνυποψήφιο του Νόμπελ Ειρήνης του 1996, στην αυστραλιανή ταινία Balibo, για την οποία κέρδισε το βραβείο AACTA για τον καλύτερο ηθοποιό Β ανδρικού ρόλου. Κατέχει Χρυσή Σφαίρα ως καλύτερος ηθοποιός το 2013 για τη συμμετοχή του στη σειρά της HBO «Show Me a Hero» ενώ υποδύθηκε τον μεταλλαγμένο supervillain Apocalypse στο X-Men.

Πρωταγωνίστησε επίσης και στο sequel του Star Wars το 2015 υποδύοντας τον Poe Dameron.

Το 2016, η Time τον χαρακτήρισε έναν από τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο στην ετήσια λίστα του Time 100 ενώ το 2017, ο Isaac χαρακτηρίστηκε από το Vanity Fairως ως ο «καλύτερος κακός ηθοποιός της γενιάς του».

Το 2020, οι New York Times τον κατέταξαν στη θέση Νο14 στη λίστα με τους 25 μεγαλύτερους ηθοποιούς του 21ου αιώνα. Ο Isaac αναμένεται να πρωταγωνιστήσει ως Marc Spector / Moon Knight στην επερχόμενη σειρά της Disney+ Moon Knight (2022) στη νέα ταινία της Marvel.

Τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια ήταν επεισοδιακά

Ο Carscar Isaac Hernández Estrada όπως είναι όλο το όνομά του έχει 2 αδέλφια, μια μεγαλύτερη αδερφή, την επιστήμονα Nicole Hernandez Hammer και έναν μικρότερο αδελφό, τον δημοσιογράφο Mike Hernandez. Η οικογένεια του εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ όταν ήταν 5 μηνών και μεγάλωσε στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Ο Isaac δεν ήταν και το πιο φρόνιμο παιδί κατά την εφηβεία του, όπως δηλώνει ο ίδιος, καθώς προκάλεσε προβλήματα στο ιδιωτικό του σχολείο όπου φοιτούσε, στο Westminster Christian.

«Άναψα έναν πυροσβεστήρα στο γυμναστήριο, κατέστρεψα μια τοιχογραφία, απλά ηλίθια πράγματα», είπε σε μια συνέντευξη. Του άρεσε να κάνει τα υπόλοιπα παιδιά να γελούν.

Μουσική Vs Υποκριτική

Ο Isaac δεν αγαπά μόνο την υποκριτική αλλά και τη μουσική. Από πολύ μικρός πήρε μια κιθάρα και ξεκίνησε να μαθαίνει μουική. Στη δεκαετία του 90' έπαιζε κιθάρα και τραγούδησε για το συγκρότημα The Blinking Underdogs ενώ εγκατέληψε την μουσική καριέρα το 2001 όταν έγινε δεκτός στο πρόγραμμα υποκριτικής της διάσημης σχολής Juilliard της Νέας Υόρκης το 2001.



Τον Δεκέμβριο του 2007, αρραβωνιάστηκε με τη Μαρία Μιράντα όμως δεν παντρεύτηκαν ποτέ καθώς η σχέση τους έληξε άδοξα μετά από 3 χρόνια.

Το 2012 γνώρισε τη Δανή σκηνοθέτη Elvira Lind το 2012 με την οποία παντρεύτηκαν έπειτα από 5 χρόνια.

Έχουν αποκτήσει δύο γιους και ζουν στο Williamsburg του Μπρούκλιν.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης