Έχεις αγχωθεί; Έχω podcast: Ευκαιρίες 2ης καριέρας και καλύτερης ζωής! Η Κατερίνα Γκαγκάκη ξέρει ;)

POWER TO INSPIRE • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 01

Η Κατερίνα Γκαγκάκη για τη 2η ευκαιρία στην καριέρα

00.00/22:30

Ιστορίες, συζητήσεις και facts που εμπνέουν τη γυναίκα σήμερα από τη διευθύντρια του Queen.gr, Κατερίνα Ιωακείμ. Success stories με στόχο την ενδυνάμωση, την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και την ανανέωση των φιλοδοξιών μας. Think big, girl!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google
Κατερίνα Ιωακείμ

Αυτό που σκέφτεσαι μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα. Η ζωή που θέλεις, σε περιμένει να την χαρείς με την καρδιά σου. Τώρα είναι η ώρα να κάνεις το restart σου. Η Κατερίνα Γκαγκάκη θα σε βοηθήσει να κάνεις το πρώτο βήμα. Πάμε #μαζι;



Ψήθηκες και θέλεις να μάθεις τι είναι η ευκαιρία δεύτερης καριέρας και γιατί την δικαιούσαι; Θα σου τα πω όλα σε αυτό το link! είναι η ευκαιρία δεύτερης καριέρας και γιατί την δικαιούσαι; Θα σου τα πω όλα σε αυτό το link!


Η ζωή μας μπορεί να ξεκινά με τις σημαντικές επιλογές που κάναμε στα 20s μας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνουμε κολλημένες σε αυτές αν δεν μας κάνουν πια χαρούμενες. Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει, αλλάζουμε κι εμείς... Προτεραιότητες, όνειρα, φιλοδοξίες, "θέλω".

Αν είσαι σε μια κατάσταση που σε πιέζει καθημερινά, αν είσαι σε μια δουλειά που σε κάνει χαρούμενη αλλά όχι πολύ, αν έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, αν έχεις μια ωραία ιδέα που πιστεύεις ότι αξίζει να επενδύσεις σε αυτή, αν θέλεις πολύ να κάνεις το επόμενο βήμα αλλά φοβάσαι, πάρε μια βαθιά ανάσα και άκου την Κατερίνα Γκαγκάκη!

Μια γυναίκα δυναμική, μια γυναίκα που καμιά φορά φοβάται τις αλλαγές αλλά παρόλα αυτά τις τολμάει γιατί πιστεύει στις ιδέες της, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι στη ζωή σου σήμερα. Πάτησε το play και η συζήτηση που κάνουμε μαζί θα σε βοηθήσει να τολμήσεις κι εσύ. Promise!

"Δεν υπάρχει γυναίκα εκεί έξω που να μην έχει ιδέες! Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να κάνει κάτι άλλο, ακόμη και αν είναι πολύ πολύ χαρούμενη με αυτό που ήδη κάνει. Θεωρώ ότι τα μυαλά των γυναικών και οι καρδιές γεννούν πράγματα ασύλληπτα".



Μην περιμένεις. Αυτό που σκέφτεσαι, μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα. «Και μην περιμένεις να έρθει μια καταλληλότερη περίοδος. Δεν θα έρθει ποτέ πιο κατάλληλη στιγμή. Δεν θα είναι ποτέ έτσι όπως την φανταζόμαστε στο μυαλό μας. Η καταλληλότερη περίοδος είναι εκείνη που την αισθάνεσαι πιο μέσα στην καρδιά σου την ιδέα να πάλλεται. Και ας δείχνουν όλα εκεί έξω ότι... μπορεί και να πρέπει να κάνεις αλλαγές λίγο αργότερα. Όχι, δεν έχει "αργότερα". Έχει... τη στιγμή που το αισθανόμαστε. Αυτή είναι η στιγμή σου», λέει η Κατερίνα Γκαγκάκη και η ερώτησή μου είναι αυτή που σκέφτεσαι κι εσύ: «Κατερίνα, έχεις μια ωραία ιδέα, λοιπόν;». Και ναι, έχει!



Συντονίσου στην αγαπημένη σου πλατφόρμα και έλα να αλλάξουμε την κάθε μέρα μας! Να την κάνουμε καλύτερη #μαζι...

Spotify
https://open.spotify.com/show/6o0CjslI8SM4ecmBVXsIKn

Google Podcasts
https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkcy50cmFuc2lzdG9yLmZtL3Bvd2VyLXRvLWluc3BpcmU=

Apple Podcasts
https://podcasts.apple.com/us/podcast/power-to-inspire/id1577753423

Rss Feed
https://feeds.transistor.fm/power-to-inspire

Ιστορίες, συζητήσεις και facts που εμπνέουν τη γυναίκα σήμερα. Success stories με στόχο την ενδυνάμωση, την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και την ανανέωση των φιλοδοξιών μας. Think big, girl!

POWER TO INSPIRE PODCAST IOAKEIM 1

CU SOON!