Το καλοκαίρι μου έχει άρωμα καρύδας και ας μη βρίσκομαι σε εξωτικούς προορισμούς

Το καλοκαίρι μου έχει άρωμα καρύδας και ας μη βρίσκομαι σε εξωτικούς προορισμούς

Γράφει η Μαρία Λουίζα Βούρου


Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Όσες φορές και αν ταξιδέψω στη ζωή μου ποτέ δεν είναι αρκετές ! Δυστυχώς έτσι όπως είναι η κατάσταση με τον Κορωναίο το σκέφτομαι πολύ για να κάνω ένα ταξίδι στο εξωτερικό σε κάποιο εξωτικό προορισμό !

Τι θα λέγατε αν μπορούσαμε κάθε μέρα να ταξιδεύουμε έστω και με το μυαλό μας; Αυτό μου συμβαίνει κάθε φορά που βάζω το NIVEA Body Soufflé με Coconut and Monoi oil!

Νομίζω ότι είμαι σε κάποιο μαγικό προορισμό και χαλαρώνω στην παραλία με ένα κοκτέιλ στο χέρι ακούγοντας μουσική !

Η μυρωδιά από το αυτό το body soufflé νομίζω είναι από τις καλύτερες που έχω μυρίσει! Επίσης έχει πλούσια υφή κάτι που εμένα μ' αρέσει γιατί νιώθω ότι ενυδατώνει καλά το δέρμα μου! Ειδικά το καλοκαίρι με τη θάλασσα και τον ήλιο που πραγματικά δίψα το δέρμα είναι ο,τι καλύτερο!

Επίσης και για δέρματα που είναι από τη φύση τους πολύ ξηρά χρειάζονται πολύ περισσότερη ενυδάτωση όλες τις μέρες του χρόνου !

Μη σας πω πως κάποιες φορές μου έρχεται και να το φάω τόσο τέλεια που μυρίζει και είναι όντως σαν γλυκό σουφλέ με καρύδα!


Αν θέλετε και εσείς πλήρη ενυδάτωση αλλά και μαγικό «νοητικό» ταξίδι κάθε μέρα δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog

Fit your life the easy way

Μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και ίσως να είσαι μία από τις 10 τυχερές που θα κερδίσουν όλη τη νέα σειρά NIVEA Body και από μία πετσέτα θαλάσσης της Geometria Collection των designers Anaskela, ενώ μία μεγάλη τυχερή, θα κάνει δικό της ένα υπέροχο σετ με βαλίτσες ταξιδιού (δες τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού εδώ).

Τα ονόματα των τυχερών

GIANNOULA KOUTSIOUMPOU

ΕΥΔΟΚΙΑ ΤΣΟΓΚΑ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Χριστίνα Πίγκα

Ρένα Τσολάκη

Theodoros Christoforidis

Ελένη Αντωνία Γαλάρη

ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΕΛΠΙΔΑ ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΟΥ

ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΑ