Senses Voyagers: Κάνε το κουίζ και ανακάλυψε την κρέμα σώματος που σου ταιριάζει!

Senses Voyagers: Κάνε το κουίζ και ανακάλυψε την κρέμα σώματος που σου ταιριάζει!

Mία για κάθε χαρακτήρα!

Μπορεί να φαντάζει ως ιδιαίτερα απλή υπόθεση όμως, η αλήθεια είναι πως η επιλογή της κατάλληλης κρέμας σώματος ή λοσιόν, αποτελεί ένα σημαντικό ζήτημα για μία γυναίκα.

Διότι εκτός από ενυδάτωση, θέλουμε το προϊόν που θα εντάξουμε στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησής μας, να μας προσφέρει μία αίσθηση φρεσκάδας, να κάνει την επιδερμίδα μας μεταξένια και να τη θρέφει, να μας αναζωογονεί, να μας χαλαρώνει και φυσικά, να «ταξιδεύει» εμάς και τους γύρω μας με το άρωμά του. Καρύδα, κεράσι, πορτοκάλι, βανίλια, τριαντάφυλλο. Ένα πλούσιο, φρουτώδες άρωμα αρκεί σε πολλές περιπτώσεις για να χαλαρώσει το σώμα και το πνεύμα μας και να «ξυπνήσει» τις αισθήσεις μας.

Ειδικότερα το καλοκαίρι, η επιλογή της κατάλληλης ενυδατικής κρέμας ή λοσιόν, μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά στις εμφανίσεις μας και να τονώσει την αυτοπεποίθησή μας. Διότι ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει απαλή και λεία επιδερμίδα που μυρίζει υπέροχα όταν φοράει τα αέρινα φορέματά της, τα κομψά της σορτς ή τα μαγιό της;

magioooo

Είσαι της περιπέτειας ή της χαλάρωσης;

Για να σε βοηθήσουμε να κάνεις περισσότερο εύκολη και ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την επιλογή της κρέμας ή της λοσιόν για το σώμα σου, ετοιμάσαμε για εσένα ένα απολαυστικό κουίζ το οποίο μπορείς να ανακαλύψεις κλικάροντας εδώ! Θα σε βοηθήσει να βρεις ένα προϊόν ενυδάτωσης σώματος που σου ταιριάζει περισσότερο, θα σε εμπνεύσει για την επόμενη καλοκαιρινή απόδρασή σου και μεταξύ άλλων, θα σου δώσει την ευκαιρία να κερδίσεις μοναδικά δώρα από την αγαπημένη σου NIVEA!

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να μας πεις τι σημαίνει καλοκαίρι για εσένα. Απαντώντας στις ερωτήσεις μας, θα αποκτήσεις την ευκαιρία να είσαι μία από τις 10 τυχερές που θα κερδίσουν όλη τη νέα σειρά NIVEA Body και από μία πετσέτα θαλάσσης της Geometria Collection των designers Anaskela, ενώ μία μεγάλη τυχερή, θα κάνει δικό της ένα υπέροχο σετ με βαλίτσες ταξιδιού, για να οργανώσει εγκαίρως και με άνεση τις διακοπές της.

diakopes

Soufflé ή oil in lotion;

Προτού κάνεις το κουίζ μας, καλό είναι βέβαια να είσαι καλά «διαβασμένη». Διότι σε ό,τι αφορά στη φροντίδα της επιδερμίδας σου, δεν μπορείς να «παίζεις». Ρίξε, λοιπόν, μία ματιά στη λίστα που ακολουθεί για να μάθεις τα tips, τα ευεργετικά συστατικά, τα πολύτιμα έλαια και τα εκλεπτυσμένα αρώματα που αξίζει να περιέχει η ενυδατική που θα πάρεις μαζί σου στις διακοπές, αυτό το καλοκαίρι. Είτε προτιμάς την περιπέτεια, είτε τη χαλάρωση, υπάρχει για εσένα μια κρέμα σώματος ή μία λοσιόν που ταιριάζει περισσότερο στα γούστα και τις ανάγκες σου και θα μετατρέψει την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σου σώματός σου σε μια υπέροχη εμπειρία.

Ιδού τα σημεία που αξίζουν την προσοχή σου!

Βαθιά ενυδάτωση και άμεση απορρόφηση: Το καλοκαίρι οι ανάγκες της επιδερμίδας σου αυξάνονται λόγω της ζέστης, του ιδρώτα και του ξηρού αέρα. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να εφαρμόζεις στην επιδερμίδα σου προϊόντα που σου προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, αλλά μπορούν να απορροφώνται εύκολα, χωρίς να φράζουν τους πόρους ή να σε κάνουν να ιδρώνεις ακόμη περισσότερο. Με λίγα λόγια, χρειάζεσαι μία φόρμουλα που μεταμορφώνει την ξηρή επιδερμίδα σε απαλή και λαμπερή και παράλληλα, τη διατηρεί βαθιά ενυδατωμένη για 24 ώρες, χωρίς να τη βαραίνει.

Κρέμα ή λοσιόν; Το αν θα επιλέξεις μία πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος ή μία λοσιόν με θρεπτικά έλαια για την επιδερμίδα σου, εξαρτάται από τις ανάγκες σου. Για παράδειγμα, αν αποζητάς βαθιά ενυδάτωση, που διαρκεί 24 ώρες, μία σύνθεση που δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας και μεταμορφώνει την ξηρή επιδερμίδα σε απαλή και λαμπερή, τότε στη σειρά NIVEA Body Soufflé, θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Σε ό,τι αφορά στα συστατικά και τα αρώματα, για εμάς η καρύδα και το έλαιο monoi καθώς και το άνθος κερασιάς σε συνδυασμό με το έλαιο jojoba, είναι must για το καλοκαίρι.

kalokairi

Στην περίπτωση, βέβαια, που λατρεύεις τα πολύτιμα έλαια αλλά, δεν θέλεις να επιβαρύνεις την επιδερμίδα σου, τότε τσέκαρε τη σειρά NIVEA Body Oil In Lotion. Θα βρεις τα προϊόντα της στη μορφή λοσιόν που σου επιτρέπουν να απολαμβάνεις πολύτιμα έλαια που προσφέρουν βαθιά θρέψη στην επιδερμίδα σου, χωρίς να τη βαραίνουν. Δοκίμασε τον συνδυασμό του φυσικού ελαίου argan με το αισθησιακό άρωμα τριαντάφυλλου, εκείνον του πολύτιμου ελαίου αμυγδάλου με τη βανίλια, το έλαιο jojoba με το διακριτικό άρωμα άνθους κερασιάς ή τον αγαπημένο μας συνδυασμό με άνθη πορτοκαλιάς και έλαιο αβοκάντο.

abokanto

Κάνε το κουίζ που ετοιμάσαμε για εσένα, λοιπόν, βρες την κρέμα σώματος ή την ενυδατική λοσιόν που σου ταιριάζει και λάβε μέρος στον διαγωνισμό μας για να κάνεις το φετινό καλοκαίρι ακόμη πιο άνετο και απολαυστικό και να μετατρέψεις την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σου σε μια υπέροχη εμπειρία που σε χαλαρώνει και «ταξιδεύει» τις αισθήσεις.