Ήρθε η ώρα να σε ταξιδέψω σε παραδεισένιους προορισμούς!

Ήρθε η ώρα να σε ταξιδέψω σε παραδεισένιους προορισμούς!

Γράφει η Κατερίνα Ευαγγελινού

Αυτό το καλοκαίρι έχουμε ανάγκη να χαλαρώσουμε και να ταξιδέψουμε.

Ίσως κάποιες από εμάς το θέλουμε πιο πολύ από ποτέ άλλοτε. Να ταξιδέψουμε σε μαγικούς προορισμούς, να απολαύσουμε τη θάλασσα, τον ήλιο και να μυρίσουμε τα πιο όμορφα καλοκαιρινά αρώματα που θα τα συνδέσουμε με ωραίες στιγμές χαλάρωσης και θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμα μας.

Είσαι και εσύ από εκείνες που συνδέουν ένα άρωμα με συγκεκριμένες στιγμές που έχεις βιώσει στο παρελθόν ή που θα ήθελες να βιώσεις στο μέλλον; Εγώ σίγουρα ναι!

Υπάρχουν κάποια αρώματα που μας ταξιδεύουν σε παραδεισένιους προορισμούς ακόμα κι αν στην πραγματικότητα βρισκόμαστε στο μπάνιο του σπιτιού μας και περιποιούμαστε την επιδερμίδα μας μετά από ένα απολαυστικό ντουζ.

Για την ακρίβεια είναι εκλεπτυσμένα, θηλυκά αρώματα για στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης, ευεξίας και αίσθηση φρεσκάδας.

Η NIVEA με τα Body Soufflé & Oil in Lotion μετατρέπει την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας του σώματος σε μια υπέροχη εμπειρία.


Αυτό το καλοκαίρι επέλεξε τη δική σου κρέμα NIVEA Soufflé ή Oil in Lotion και ταξίδεψε στους αγαπημένους σου προορισμούς ή σε ένα απολαυστικό spa στο σπίτι όπως έκανα και εγώ με τη NIVEA Oil in Lotion Βανίλια με Αμυγδαλέλαιο. Όλη η φροντίδα και η απολαυστική εμπειρία πολύτιμων ελαίων σε μια lotion. Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι ότι μου προσφέρει εικοσιτετράωρη βαθιά ενυδάτωση χωρίς αίσθηση λιπαρότητας και μεταμορφώνει την ξηρή επιδερμίδα σε απαλή και λαμπερή. Επίσης, έχει διακριτικό άρωμα, αρμονικό συνδυασμό πολύτιμου ελαίου αμυγδάλου και lotion.

Έτσι απολαμβάνεις όλα τα ευεργετικά συστατικά και δίνεις μια νέα διάσταση στην καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας σου.

Επέλεξε το άρωμα που σου αρέσει και ταξίδεψε σε όλους του μαγικούς προορισμούς!

Περιμένω τα μηνύματα σου στη προσωπική σελίδα μου στο Instagram

Μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και ίσως να είσαι μία από τις 10 τυχερές που θα κερδίσουν όλη τη νέα σειρά NIVEA Body και από μία πετσέτα θαλάσσης της Geometria Collection των designers Anaskela, ενώ μία μεγάλη τυχερή, θα κάνει δικό της ένα υπέροχο σετ με βαλίτσες ταξιδιού (δες τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού εδώ).

Τα ονόματα των τυχερών

GIANNOULA KOUTSIOUMPOU

ΕΥΔΟΚΙΑ ΤΣΟΓΚΑ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Χριστίνα Πίγκα

Ρένα Τσολάκη

Theodoros Christoforidis

Ελένη Αντωνία Γαλάρη

ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΕΛΠΙΔΑ ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΟΥ

ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΑ