«Είμαι πολύ καιρό μόνη μου, τι να κάνω»;

Είναι δύσκολο τελικά να γνωρίσεις σύντροφο;

Ειμαι 18 χρονων και πρωτοετης φοιτητρια... Ειχα μια σχεση πριν ένα χρονο που κρατησε πέντε μηνες (με το ζορι). Μετα απο αυτη την σχεση δεν εκανα αλλη μεχρι τωρα μονο περιστασιακα μια βλακεια το καλοκαιρι που περασε και το μετανιωσα, το παιδι ουτε να το δω δεν θελω. Περιμενα οτι οταν θα μπω στη σχολη μου και θα εχω ελευθερο χρονο γιατι λογω των πανελληνιων περυσι ετρεχα συνεχεια θα δω και εγω μια ασπρη μερα. Ελα, ομως, που τελικα ειμαι ακομα μονη μου. Μου ελειψε αυτη η ασφαλεια του να εισαι σε μια σχεση. Να εχω καποιον που νοιαζεται για μενα. Οσα ατομα μου αρεσουν τρελα ή θα εχουν κοπελες οποτε αλλαζω δρομο ή θα θελουν απο μενα κατι περιστασιακο (πραγμα που δεν βγαζω καθολου προς τα εξω) η δεν θα μου αρεσουν εμενα ιδιαιτερα ωστε να προχωρησω... Ποιες ειναι οι συμβουλες σας; Τι να κανω;

Αγαπητή αναγνώστρια,
Το ξέρεις αυτό που λένε... πως όταν κυνηγάς κάτι δεν έρχεται...; Ναι; Μην το πιστέψεις ποτέ!
Και θα επιχειρηματολογήσουμε ως εξής... Αν δεν στείλεις βιογραφικά για να βρεις δουλειά θα έρθουν οι εταιρείες να σου χτυπήσουν την πόρτα; "Όχι" είναι η απάντηση... Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο αν δεν κυκλοφορήσεις εκεί έξω δεν θα σου χτυπήσει την πόρτα κανένας άντρας (μονάχα το delivery boy αν ενδιαφέρεσαι)!

Το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν είχες σύντροφο οφείλεται στο ότι είχες τα μαθήματα σου και έπρεπε να είσαι συγκεντρωμένη σε αυτά, (και καλά έκανες), αλλά τώρα αφού έχεις περισσότερο χρόνο και έχεις καταλάβεις ότι θες σύντροφο τότε πρέπει να κινηθείς. Φυσικά, ο έρωτας είναι θέμα συγκυριών, αλλά το πρώτο βήμα είναι να δραστηριοποιηθείς. Κάνε νέους φίλους στη σχολή (οι περισσότερες γνωριμίες γίνονται μέσα από κοινές παρέες), γράψου σε μια αθλητική δραστηριότητα, μην αποφεύγεις κάθε είδους event και πες ναι όταν οι φίλες σου σου προτείνουν έξοδο. Δεν είπαμε πως θα τον γνωρίσεις σε μια μέρα, αλλά δεν αν βγεις εκεί εξώ μειώνεις τις πιθανότητες.

Μην περιμένεις τον κύριο Τέλειο, αλλά να έχεις τα μάτια σου πάντα ανοιχτά για εκείνον που μπορεί να σου προσφέρει όσα χρειάζεσαι. Πάντως είσαι πολύ μικρή για να υποφέρεις από μοναξιά...Το μέλλον είναι μπροστά σου για πολλά πολλά αξέχαστα φλερτ. Και μέχρι τότε γιατί να μην απολάυσεις την single ζωή.

Για σκέψου το!

Διαβάστε ακόμη:

«Με βλέπει ως φίλη ή όχι;»

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης