To ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ: Οι πιο εντυπωσιακές αλλαγές διακόσμησης που είδατε ποτέ

Ερμιόνη Σαρρή

Δε θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Έχετε αντικρύσει σίγουρα σπίτια τα οποία δε σας άρεσαν καθόλου. Η διακόσμησή τους ήταν μονότονη και βαριά. Σκούρα χρώματα, παλιά έπιπλα και υπερφορτωμένοι χώροι είναι λίγα από τα παραδείγματα που έρχονται στο μυαλό σας. Με φαντασία όμως και καλή διάθεση όλα μπορούν να αλλάξουν.

Δείτε μερικές αλλαγές που έχουμε για εσάς και την επόμενη φορά που θα απογοητευτείτε από τη διακόσμηση ενός χώρου, θυμηθείτε πως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Πριν

Μετά

Ένα κλασσικό σαλόνι που μεταμορφώθηκε από τα χέρια της Amber Lewis. Μόνο από το τζάκι μπορεί κανείς να αντιληφθεί πως βρίσκεται στον ίδιο χώρο. Το φως πλέον είναι διάχυτο στο χώρο και τα απαλά χρώματα δίνουν μία αίσθηση αισιοδοξίας.

Πριν

Μετά

Ένα τρανό παράδειγμα για να καταλάβετε πως μία βιβλιοθήκη μπορεί να αλλάξει εντελώς την εικόνας ενός χώρου. Αν τα τετραγωνικά το επιτρέπουν, μη διστάσετε. Όσο για το τζάκι, εννοείται πως η κλασσική κεραμιδί πέτρα σε χρόνο dt γίνεται κατάλευκη και το σπίτι σας... στιλάτο.

Πριν

Μετά

Το υπερφορτωμένο σπίτι που δεν ξέρει κανείς από πού να αρχίσει να αφαιρεί και που να τελειώσει. Και όμως αυτό το σπίτι στο Manhattan πήρε το στιλ που αξίζει σε κάθε αμερικάνικο διαμέρισμα. Η αίσθηση της πέτρας στον τοίχο και το όλο vintage στυλ μας έκανε να ξεχάσουμε την πρώτη του... εικόνα.

Πριν

Μετά

Φουλ του κόκκινου που ξαφνικά μεταμορφώθηκε στην πιο μοντέρνα οικία. Η επιλογή του λευκού έκανε το χώρο να μοιάζει διπλάσιος και το παιχνίδι μεταξύ μπλε, λευκού και κίτρινου μας έδωσε πολλές ιδέες για την ανοιξιάτικη διακόσμηση του σπιτιού μας. Ιδέες που θα ταίριαζαν απόλυτα σε ένα εξοχικό σπίτι δίπλα στη θάλασσα.

Πριν

Μετά

Ένας βελούδινος κλασσικός καναπές που αντικαταστάθηκε από έναν πιο μικρό υφασμάτινο και φυσικά δύο παιχνιδιάρικες καρέκλες. Η εναλλαγή των χρωμάτων και ο έξυπνος συνδυασμός του γκρι, του φούξια και του κίτρινου έκανε ακόμη και τους πιο κλασσικούς να αλλάξουν γνώμη. Και μην ξεχνάτε, πως ένα πρωτότυπο φωτιστικό μπορεί να αλλάξει τη διακόσμηση του δωματίου στο πι και φι.

Πριν

Μετά

Μικρά και πολύχρωμα καδράκια όσο και ανοιχτόχρωμα έπιπλα μπορούν να αλλάξουν εντελώς την εικόνα του χώρου και να την κάνουν ακόμη πιο κλασσική. Παίξτε με μικρά πολυθρονάκια και υφάσματα, όπως και η συγκεκριμένη διακοσμήτρια.

Πριν

Μετά

Όταν το βελούδο παίρνει τη θέση του δέρματος και το γυαλί του ξύλου. Ένας έντονος βελούδινος καναπές ταιριάζει σε κάθε στυλ σπιτιού και μάλλον ήρθε η ώρα να ψάξετε τις αποθήκες σας.

Διαβάστε ακόμα:

Άνοιξη καλωσόρισες! 5 ιδέες διακόσμησης για ένα σπίτι γεμάτο χρώμα και χαμόγελα

4 + 1 στιλάτα κορίτσια μας δίνουν τα δικά τους tips... διακόσμησης για το πιο μοδάτο σπίτι

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης