Πώς να πλύνετε σωστά το μαγιό σας!

Γωγώ Φούντα

Όχι πια ξεχειλωμένα και κατεστραμμένα μαγιό!

Πόσες φορές δεν έχετε τσακωθεί με την μητέρα σας η οποία πάνω στην μανία της καθαριότητας και της τάξης αρπάζει το μαγιό σας και το βάζει στο πλυντήριο μαζί με τα υπόλοιπα ρούχα; Και πόσο κλάμα δεν έχετε ρίξει αφού το πλυντήριο τελειώσει και συνειδητοποιήσετε ότι το τέλειο μαγιό σας το οποίο σας έκανε υπέροχο πισινό, πλέον κάνει μόνο για... πανί ξεσκονίσματος;

Ήρθε η ώρα να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους μια και καλή. Το μαγιό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μπαίνει στο πλυντήριο και καλά θα κάνετε να ενημερώσετε και την μητέρα σας σχετικά. Αφού λοιπόν γυρίσετε από την παραλία ή την πισίνα, ακόμα και να μην έχετε βραχεί, θα πρέπει πρώτα να βάλετε για περίπου 30 λεπτά το μαγιό σας μέσα σε κρύο νερό. Με τον τρόπο αυτό απομακρύνεται το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας αλλά και υπολείμματα αντηλιακού.

Στη συνέχεια, βάλτε μικρή ποσότητα ήπιου υγρού απορρυπαντικού, αποφύγετε τις σκόνες, και τρίψτε καλά. Αποφύγετε να το απλώσετε με το γνωστό πατροπαράδοτο τρόπο και προτιμήστε μία επίπεδη επιφάνεια ώστε να μην ξεχειλώσει. Ακόμα καλύτερα αν δεν εκτείθεται άμεσα στον ήλιο διότι οι ακτίνες του μπορούν να καταστρέψουν το ύφασμά του.

Καλό σας καλοκαίρι λοιπόν!

Διαβάστε επίσης:

Τips για να στεγνώνουν τα νύχια σας γρηγορότερα και να μη χαλάει το μανικιούρ!

Σιδέρωμα στο μισό χρόνο; Κι όμως, γίνεται!

Άψογο μπάνιο σε 15 λεπτά!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης