Τρία tech hacks που πρέπει να μάθεις τώρα για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη

Τρία tech hacks που πρέπει να μάθεις τώρα για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη

Αν οι εφαρμογές που έχεις «κατεβάσει» στο «έξυπνο» τηλέφωνό σου αφορούν αποκλειστικά στην επεξεργασία των selfie σου, τότε πιθανότατα δεν έχεις καταφέρει να εισέλθεις ακόμη στην ψηφιακή εποχή.

Μπορεί να είσαι «αστέρι» στα social media και να χρησιμοποιείς το smartphone σου σαν επαγγελματίας όμως, αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως πως εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο την τεχνολογία που έχεις στη διάθεσή σου. Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να κάνεις την καθημερινότητά σου λίγο πιο εύκολη, τότε σίγουρα αξίζει να υιοθετήσεις τα τρία παρακάτω tech hacks που θα σε βοηθήσουν να «κερδίζεις» επιπλέον χρόνο και ενέργεια, κάθε μέρα.

Πες «ναι» στις «έξυπνες» εφαρμογές που θα βάλουν τη ζωή σου σε τάξη

Αν οι εφαρμογές που έχεις «κατεβάσει» στο «έξυπνο» τηλέφωνό σου αφορούν αποκλειστικά στην επεξεργασία των selfie σου, τότε πιθανότατα δεν έχεις καταφέρει να εισέλθεις ακόμη στην ψηφιακή εποχή. Διότι για να χρησιμοποιήσεις τη διαθέσιμη τεχνολογία προκειμένου να κάνεις πιο άνετη τη ζωή σου, θα χρειαστεί να κάνεις download τα apps που θα οργανώσουν κάθε τομέα της καθημερινότητάς σου.

Μπορεί να μην το γνώριζες, αλλά σήμερα, υπάρχουν εφαρμογές οι οποίες σε βοηθούν να τηρείς πιστά το πρόγραμμά σου, να ετοιμάζεις υγιεινά και νόστιμα γεύματα σε χρόνο «ντετέ», να γυμνάζεσαι αποτελεσματικά από το σπίτι, ακόμη και να οργανώνεις τις δουλειές του σπιτιού. Γιατί, λοιπόν, να μην τις δοκιμάσεις;

dokimaseis

Βάλε στη ζωή σου το «έξυπνο» σιδέρωμα

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι δουλειές του σπιτιού απορροφούν πολύ από τον ελεύθερό σου χρόνο σε καθημερινό ή εβδομαδιαίο επίπεδο. Σίγουρα αξίζει, λοιπόν, να εκμεταλλευτείς την τεχνολογία προκειμένου να αναβαθμίσεις, για παράδειγμα, τον τρόπο που σιδερώνεις και συνεπώς, να διευκολύνεις τη ζωή σου και να αποκτήσεις περισσότερο χρόνο για όσα έχουν πραγματική σημασία για εσένα. Οι τεχνολογίες που τα -πλέον σύγχρονα- συστήματα σιδερώματος έχουν είναι πολλές και οι λειτουργίες τους θα σε κάνουν να εκπλαγείς.

Από τη DoubleSteam που σου επιτρέπει να περνάς το σίδερο μόνο μία φορά πάνω από κάθε τσάκιση και να μειώνεις τον χρόνο του σιδερώματος κατά 50%, στην iCare που σε βοηθά να σιδερώνεις γρήγορα και άψογα ακόμη και τα πιο ευαίσθητά υφάσματα και από τη λειτουργία Auto off χάρη στην οποία δεν θα κάψεις το ρούχο (ακόμη και αν ξεχάσεις το σίδερο πάνω του), στη ρύθμιση Turbo που απομακρύνει το 99,9% των βακτηριδίων από τα υφάσματα και το πλήκτρο ECO που θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις ενέργεια και νερό κατά το σιδέρωμα. Θα τις βρεις στα συστήματα σιδερώματος της Braun CareStyle 5 Pro και CareStyle 7 Pro και θα κάνεις -αυτομάτως- τη ζωή σου πιο εύκολη.

eukolh copy

Άρχισε να φοράς «έξυπνα» κοσμήματα

Τέλος, αν θέλεις πραγματικά να διευκολύνεις την καθημερινότητά σου και ταυτόχρονα να ακολουθήσεις και εσύ ένα από τα κορυφαία trends της χρονιάς (και όπως φαίνεται, του μέλλοντος), τότε μάλλον ήρθε η ώρα να αρχίσεις να φοράς και εσύ «έξυπνα» κοσμήματα. Διότι πλέον το κολιέ, το δαχτυλίδι, το βραχιόλι και το ρολόι σου είναι κομψά, αλλά και τεχνολογικά εξελιγμένα. Θα τα φοράς, λοιπόν, για να παρακολουθείς την κατάσταση της υγείας σου, να οργανώνεις το πρόγραμμά σου και να μην ξεχνάς τις υποχρεώσεις σου.

ypoxrewseis

Από το «έξυπνο» σιδέρωμα στις πλέον εξελιγμένες εφαρμογές και τα high tech κοσμήματα. Τρία απλά αλλά σημαντικά tech hacks αρκούν για να καταφέρεις να «κερδίζεις» στο εξής περισσότερο χρόνο για τις αγαπημένες σου συνήθειες και τους ανθρώπους που αγαπάς και να κάνεις λίγο πιο εύκολη την απαιτητική καθημερινότητά σου! Δοκίμασέ τα και μην ξεχνάς να ενημερώνεσαι πάντα για τις νέες tech τάσεις -ακόμη και εκείνες που αφορούν στις δουλειές του σπιτιού και όχι μόνο τις selfies σου.