Ο πιο απροσδόκητος τρόπος για να καταφέρνεις να ελέγχεις την όρεξή σου & να μην παχαίνεις

Ο πιο απροσδόκητος τρόπος για να καταφέρνεις να ελέγχεις την όρεξή σου & να μην παχαίνεις

Ένας έξυπνος τρόπος για να μην υπερκαταναλώνεις παχυντικές τροφές

Ακούγεται τρελό, αλλά ένα και μόνο διακοσμητικό αντικείμενο του σπιτιού μας μπορεί να γίνει ο απόλυτος σύμμαχός μας στη μάχη μας με τις λιγούρες και την τάση μας για υπερφαγία.

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά ο καθρέφτης! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

a0b7ae722addf746e433d97bad7d9557 41a5c


Σύμφωνα με έρευνα του Cornell University Food and Brand Lab για το Journal of the Association of Consumer Research, η τοποθέτηση ενός καθρέφτη σε στρατηγικό σημείο της τραπεζαρίας σου μπορεί να σε βοηθήσει να κοντρολάρεις την όρεξή σου και συνάμα να σε βοηθήσει να διατηρήσεις τη γραμμή σου.

Συγκεκριμένα οι ερευνητές απέδειξαν πως αν παρατηρείς μέσω του καθρέφτη τον εαυτό σου την ώρα που τρως αποκτάς καλύτερο έλεγχο του ΤΙ και ΠΟΣΟ τρως. Επιπροσθέτως τόνισαν πως αν κοιτάς τον εαυτό σου τη στιγμή που πας να κάνεις μια διατροφική ατασθαλία (π.χ να ενδώσεις σε ένα γλυκό), τότε αυτομάτως ο εγκέφαλός σου θα σε κάνει να αναρωτηθείς αν αυτό που πας να φας είναι απαραίτητο ή όχι, δημιουργώντας σου τύψεις και ενδοιασμούς για το αν πρέπει να το καταναλώσεις. Αυτό φυσικά έχει θετική επίδραση στη σιλουέτα σου!

8a0fb43c446f7875e79b44fe2ff89c36 01bc6

Καθρέφτης= περισσότερο focus και αυτοσυγκέντρωση στο στόχο σου που δεν είναι άλλος από τη διατήρηση ενός αδύνατου και υγιούς κορμιού.


Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις αυτό το κόλπο;

Διάβασε ακόμα

Οι 5 τροφές που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις αξιοζήλευτους κοιλιακούς!

Αυτή είναι η καλύτερη δίαιτα για να χάσεις τα περιττά κιλά