Εάν κάνεις αυτή την κίνηση πριν τη γυμναστική, μπορείς να κάψεις περισσότερο λίπος

Εάν κάνεις αυτή την κίνηση πριν τη γυμναστική, μπορείς να κάψεις περισσότερο λίπος

Όσο απίστευτο και αν σου φαίνεται

Όπως ίσως έχεις ακούσει πολλές φορές το πρωινό, είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, και γι’ αυτό δεν πρέπει να το παραβλέπεις, αλλά ούτε και να τρως μέχρι να σκάσεις. Αυτό όμως που δεν περίμενες με τίποτα να ακούσεις, είναι πως το πρωινό σε σαμποτάρει, από το να κάψεις λίπος και κατ’ επέκταση να χάσεις βάρος.

Ναι, ναι καλά διάβασες. Όσο σημαντικό και αν είναι σε εμποδίζει σημαντικά από το να καλύψεις έναν στόχο. Η γυμναστική πριν από το πρωινό μπορεί να ενισχύσει τα οφέλη για την υγεία σου, συμπεριλαμβανομένης της καύσης πολύ περισσότερου λίπους και της καλύτερης καταπολέμησης του σακχάρου στο αίμα, σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε αυτό το μήνα στην εφημερίδα Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism από επιστήμονες υγείας σε δύο βρετανικά πανεπιστήμια.

Κατά τη διάρκεια της μελέτης των 6 εβδομάδων, ερευνητές από τα πανεπιστήμια Bath και Birmingham μελέτησαν δεκάδες άνδρες υπέρβαρους ή με παχυσαρκία στην Αγγλία. Η μελέτη έδειξε ότι όσοι γυμνάστηκαν πριν από το πρωινό γεύμα έκαψαν διπλάσια ποσότητα λίπους από εκείνους που γυμνάστηκαν μετά από αυτό. Μπορεί να σου φαίνεται εντελώς περίεργο, όμως οι έρευνες μίλησαν.

Επομένως, την επόμενη φορά που θα θες να κάνεις πρωινή γυμναστική, εάν θέλεις να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, καλό θα ήταν να μην έχεις φάει πρωινό.

Πηγή