Η διατροφή θέλει… ανατροπή: Το μυστικό για μια νέα αρχή από το Zero!

Η διατροφή θέλει… ανατροπή: Το μυστικό για μια νέα αρχή από το Zero!

Οι ανατροπές στη ζωή μας άλλοτε μας φοβίζουν, άλλοτε πάλι μας δελεάζουν. Μπορεί η ρουτίνα και όσα θεωρούμε δεδομένα να μας «βολεύουν» και να πιστεύουμε πως έχουμε κατακτήσει με αυτόν τον τρόπο έστω έναν βαθμό ευτυχίας, όμως η αλήθεια είναι πως ταυτόχρονα αποτελούν και μια μεγάλη «μαύρη τρύπα» που μπορεί και να μας «καταπιεί», χωρίς καν να το καταλάβουμε. Αυτή η γενική αρχή περί ανατροπών, ισχύει και στη διατροφή. Φυσικά και προσέχουμε πώς και τι τρώμε, διότι η υγεία και το σώμα μας έχουν την προσοχή μας – όπως τους αξίζει. Έρχεται όμως εκείνη η ώρα που το τέλμα έχει έρθει και δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει, μέχρι που μας βαραίνει ένα αδιόρατο «κάτι». Και δεν πρόκειται, σε καμία περίπτωση, για «αυτό το κάτι» που θέλουμε!

Οι ανατροπές στη διατροφή

Χωρίς να παραβούμε τις βασικές μας αρχές στον τρόπο διατροφής, μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή που θα μας δώσει την ένταση και την ώθηση για μία πραγματική, νέα αρχή από το μηδέν. Τι σημαίνει όμως «ανατροπή στη διατροφή»;

Σημαίνει να δοκιμάζουμε νέες γεύσεις, σημαίνει να πειραματιζόμαστε στην κουζίνα μας, σημαίνει να τολμάμε να βάλουμε στο πιάτο και στο τραπέζι μας κάτι που δεν υπήρχε μέχρι τώρα. Αυτός είναι ο τρόπος για να «πάμε παρακάτω», να πάμε πιο μακριά από τα δεδομένα μας και να λειτουργήσουμε πάλι από την αρχή – τόσο σε σωματικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Διότι, ας μην ξεχνάμε, πως η ψυχολογία παίζει πολύ σπουδαίο ρόλο σε κάθε μας προσπάθεια. Για να είμαστε πάντα σε φόρμα, με τον σωστό τρόπο, χρειάζεται προσπάθεια, ακόμα και σε καθημερινό επίπεδο. Για να είναι λοιπόν αποδοτική η προσπάθεια αυτή, χρειάζεται την ανάλογη θετική ψυχολογία, χρειάζεται, κάθε φορά, να… πάρουμε φόρα από το μηδέν για να φτάσουμε νέους στόχους, νέες κορυφές.

Όσο για το πώς μπορεί να ξεκινήσει αυτή η προσπάθεια; Μα, φυσικά, με μια νέα απόλαυση: Τη Βίκος Cola Zero!

Όταν το… μηδέν γίνεται η νέα μας απόλαυση!

Μπορούμε να απολαύσουμε το… «μηδέν»; Μπορεί να φαίνεται εκ πρώτης «περίεργο», όμως η αλήθεια είναι πως ναι, μπορούμε! Όταν πρόκειται για τη νέα Βίκος Cola Μηδέν Ζάχαρη, τότε πρόκειται για το «μηδέν» που θέλουμε και αποζητάμε: Τέλεια γεύση με μηδέν θερμίδες, αφού δεν περιέχει καθόλου ζάχαρη, η Βίκος Cola Zero γίνεται η αχώριστη παρέα μας στον δρόμο των ανατροπών στη διατροφή μας.

Ένα αναψυκτικό που συνδυάζει εκπληκτική γεύση και μηδέν ζάχαρη, μας κερδίζει με την πρώτη! Από εκεί και πέρα όμως, είναι καλό να γνωρίζουμε πως πρόκειται για τη μόνη cola που παρασκευάζεται με φυσικό μεταλλικό νερό, από τον Βίκο, μία εταιρεία που έχει ταυτίσει το όνομά της με το ποιοτικό, φυσικό μεταλλικό νερό από τις πηγές των βουνών της Ηπείρου, Μιλάμε, δηλαδή, για την πρώτη ελληνική cola με μοναδική γεύση και zero ζάχαρη!

vikos2

Είναι το δροσιστικό αναψυκτικό που προτιμάμε την ώρα που θέλουμε να χαλαρώσουμε σε μια πιεστική ημέρα στο γραφείο. Είναι η υπέροχη γεύση που συνοδεύει τα γεύματά μας, μεσημέρι και βράδυ. Είναι αυτό με το οποίο γεμίζουμε το ποτήρι μας τα βράδια, όταν αποζητάμε μια γεμάτη γεύση τις νύχτες. Είναι ο σύμμαχός μας στο ποτήρι μας σ’ αυτή τη νέα μας προσπάθεια για ανατροπή στη διατροφή μας, με νέες γεύσεις και νέες εμπειρίες.

Με τη Βίκος Cola Zero στο ποτήρι και στο χέρι μας, κάνουμε την ανατροπή στη διατροφή που έχουμε τόσο ανάγκη! Ξεκινάμε από το μηδέν και… με το μηδέν στο πλάι μας για να γίνει αυτή η νέα επανεκκίνηση μια ουσιαστική αρχή. Η Βίκος Cola Zero είναι πάντα μαζί μας σ’ αυτή την περιπέτεια για να ταξιδέψουμε σε νέους στόχους και να κατακτήσουμε νέες κορυφές. Άλλωστε, η προσπάθεια δεν σταματά και οι συνεχείς ανατροπές μας δίνουν τη δύναμη να ξεκινάμε ξανά και ξανά… Από το μηδέν!