Πώς κρατιούνται σε φόρμα η Ναταλία Δραγούμη, η Παναγιώτα Βλαντή και η Δήμητρα Αιγινίτη;

Πώς κρατιούνται σε φόρμα η Ναταλία Δραγούμη, η Παναγιώτα Βλαντή και η Δήμητρα Αιγινίτη;

Τα δικά μας κορίτσια και τα μυστικά τους για μια τέλεια σιλουέτα.

Νιώθετε τύψεις κάθε φορά που απολαμβάνετε ένα λαχταριστό παγωτό, ντρέπεστε να φάτε ένα ακόμα κομμάτι πίτσα βλέποντας τους αγώνες της Εθνικής μας και αισθάνεστε πως το μαγιό σας ξαφνικά στένεψε. Καλά κάνετε και δε νιώθετε άνετα με τις ατασθαλίες σας, μια και οι διάσημες κυρίες που θαυμάζετε στο περιοδικά και τη μεγάλη οθόνη, έχουν πάρει τα μέτρα τους.

Η Ναταλία Δραγούμη που απολαύσαμε πρόσφατα και στο Dancing with the stars, έχει ένα αθλητικό κορμί που θυμίζει αθλήτρια και όλες θα θέλαμε να αποκτήσουμε. Τι κάνει όμως; «Είναι δύσκολο να προσέξεις τη διατροφή σου το καλοκαίρι. Στις διακοπές προσπαθώ να αποφεύγω το βραδινό. Το αγαπημένο μου πιάτο είναι ψητό ψάρι με λαχανικά», σχολιάζει η διάσημη ηθοποιός και κάτι ξέρει.

Η Δήμητρα Αιγινίτη αποφεύγει τα κανονικά γεύματα, ενώ διαλέγει για το καλοκαίρι ζουμερά φρούτα και φρέσκες σαλάτες. Πίνει πολύ νερό, δεν τρώει τηγανητά και φυσικά αθλείται, ενώ στις διακοπές κολυμπάει για 30 λεπτά.

Η Παναγιώτα Βλαντή όχι μόνο έχει καλλίγραμμο κορμί, αλλά υποδύθηκε και την μπαλαρίνα σε τηλεοπτική σειρά, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες μας για τέλειες αναλογίες.
''Τους τελευταίους μήνες έχω αφαιρέσει από τη διατροφή μου τα γαλακτοκομικά και τον καφέ. Πίνω ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι και κάνω δύο γεύματα που επικεντρώνονται σε φρούτα, λαχανικά και άσπρο κρέας», δηλώνει το διάσημο κορίτσι, ενώ δεν παραλείπει να γυμνάζεται καθημερινά και να επισκέπτεται την αισθητικό της.

Μετά από όλα αυτά να το ξανασκεφτείτε την επόμενη φορά που θα παραστρατήσετε διαιτητικά!