Θέλετε να αλλάξετε το σώμα σας; Κάντε την αρχή από τις καθημερινές σας συνήθειες

Θέλετε να αλλάξετε το σώμα σας; Κάντε την αρχή από τις καθημερινές σας συνήθειες

Και δείτε δραστικά αποτελέσματα

Αν θέλετε κι εσείς να χάσετε βάρος, είναι καλό να ξέρετε ότι δεν χρειάζεται να το κάνετε με επίπονο τρόπο. Υπάρχουν κάποιες μικρές, καθημερινές συνήθειες τις οποίες, αν υιοθετήσετε, θα δείτε διαφορά από τον πρώτο κιόλας καιρό.

Μην φεύγετε από το σπίτι χωρίς να έχετε φάει πρωινό
Και όταν λέμε πρωινό δεν εννοούμε κρουασάν και σφολιάτες. Καταναλώστε, νωρίς το πρωί, ένα ισορροπημένο γεύμα αποτελούμενο από υδατάνθρακες και πρωτεΐνες, το οποίο θα καταπολεμήσει την πείνα σας, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, αφού θα κρατήσει σταθερά τα επίπεδα του ζαχάρου στο αίμα σας. Έτσι, δεν θα πεινάσετε εύκολα στην πορεία και, όταν το κάνετε, δεν θα καταναλώσετε το πρώτο σνακ που θα βρείτε.

Καταναλώνετε δύο μερίδες φρούτων ημερησίως
Μας χορταίνουν, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά τους σε νερό, και είναι πλούσια σε φυτικές ίνες.

Κοιμηθείτε ικανοποιητικά
Οι άνθρωποι που κοιμούνται, κατά μέσο όρο, 7 ώρες την ημέρα, έχουν λιγότερες πιθανότητες να κάνουν κακές διατροφικές επιλογές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, ένας ξεκούραστος οργανισμός, ενδίδει δυσκολότερα στην κατανάλωση ανθυγιεινών και παχυντικών τροφών.

Αλκοόλ με μέτρο
Επειδή δεν δημιουργούν αίσθημα κορεσμού, έχουμε την τάση να «απενοχοποιούμε» ποτά και κοκτέιλ. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι επιβαρύνουν τον οργανισμό μας με εκατοντάδες θερμίδες. Καταναλώστε τα αγαπημένα σας ποτά με μέτρο, κατά προτίμηση μόνο τα Σαββατοκύριακα.

Διαβάστε ακόμα:
Τροφές που διαλύουν τα λίπη; Κι όμως, υπάρχουν και είναι πεντανόστιμες!
Δίαιτα Dash: Η υγιεινή δίαιτα που υπόσχεται θαύματα μέσα σε λίγες εβδομάδες