Η ώρα της αλήθειας: Τι να φάτε, μία μέρα πριν βγείτε στην παραλία!

Γωγώ Φούντα
Η ώρα της αλήθειας: Τι να φάτε, μία μέρα πριν βγείτε στην παραλία!

Ένα πλήρες διατροφικό πλάνο, για την μέρα... πριν!

Ας είμαστε ειλικρινείς: Η γυναίκα είναι το ωραίο φύλο, κάτι που σημαίνει ότι εκ φύσεως θέλουμε να αρέσουμε και φυσικά να προκαλούμε το θαυμασμό! Όταν βέβαια αυτό γίνεται χωρίς υστερίες, με φυσιολογικές και απλές μεθόδους και τεχνικές, τότε όλα καλά!

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, δηλαδή του ναρκισσισμού που κουβαλάμε στα γονίδιά μας, η πρώτη επίσκεψη στην παραλία, με μαγιό φυσικά, φαντάζει σαν κάτι τρομακτικό και αγχωτικό! Είναι κάτι σαν προσωπικό στοίχημα, είναι αν θέλετε η ώρα της αλήθειας, που περιμένουμε με αγωνία να δούμε το τρομαγμένο βλέμμα της κολλητής μας καρφωμένο στην κυτταρίτιδα και την κοιλιά μας που πετάει!

Η πείρα μας, και φυσικά η παρατηρητικότητά μας, μας έχει διδάξει, ότι ακόμα κι αν είσαι η Irina Shayk, ok λίγο υπερβάλουμε, μία μικρή ανασφάλεια, μέχρι να μαυρίσεις και να καλυφθούν τα πολλά, πάντα θα την έχεις! Εμείς λοιπόν, επειδή σίγουρα δεν μπορούμε να πάρουμε μπογιά και να σας κάνουμε καφέ, σας έχουμε ένα πλήρες διατροφικό πρόγραμμα, για να καταναλώσετε, την μέρα πριν βγείτε στην παραλία, ώστε το σώμα σας να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Δώστε βάση παρακαλώ:

Πρωινό: Ξεκινήστε την μέρα σας με ένα smoothie που θα περιέχει παπάγια και τζίντζερ. Οι 2 αυτές τροφές, έχουν την ικανότητα να μειώνουν το πρήξιμο και την κατακράτηση.

Δεκατιανό: Ψητά φασόλια σόγιας! Θα τα βρείτε στα super market, και πραγματικά κάνουν θαύματα!

Μεσημεριανό: Μία σαλάτα με λάχανο και μήλο! ΟΙ 2 αυτές τροφές είναι αντιοξειδωτικές και πιστέψτε μας θα σας χορτάσουν και με το παραπάνω! Για έξτρα πρωτείνη προσθέστε ψητό ψάρι ή κοτόπουλο.

Σνακ: Δεν υπάρχει καλύτερο από φρέσκα κεράσια! Περιέχουν υψηλές ποσότητες βιταμίνης Α, καλίου και μαγνησίου!

Βραδινό: Σούπα βελουτέ από αγγούρι και αβοκάντο! Είναι νόστιμη, ελαφριά και καταπολεμά την κατακράτηση και το πρήξιμο στην κοιλιακή περιοχή!

Επιδόρπιο: Φυσικά και έχουμε από αυτό! Τι καλύτερο από παγωτό μάνγκο, το οποίο και θα σας δροσίσει και θα σας δώσει ελάχιστες θερμίδες. Υ.Γ: Είναι πεντανόστιμο!

Διαβάστε ακόμη:

Αμύγδαλα: 10 σοβαροί λόγοι που θα σε πείσουν να τα βάλεις στο διαιτολόγιό σου

Νιώθεις πρησμένη; Συμβουλές για να καταπολεμήσεις την κατακράτηση