Ο πιο εύκολος τρόπος για να συνεχίσεις να γυμνάζεσαι ακόμα και το Πάσχα

Ιωάννα Τζανή

Θέσε τη φυσική σου κατάσταση ως προτεραιότητα ακόμα και την περίοδο των διακοπών.

Σήμερα θα μιλήσουμε για την προπόνηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο TikTok και έχει γίνει viral: «12-3-30». Μεγάλο μέρος της ελκυστικότητας αυτής της viral προπόνησης προέρχεται από τη φιλοσοφία του «less is more» - δεν υπάρχουν περίπλοκες κινήσεις ή επαναλήψεις που πρέπει να μετράς. Είναι τόσο απλή όσο το να ανεβαίνεις στον διάδρομο, να ρυθμίζεις την κλίση στο 12 και την ταχύτητα στο 3 και να περπατάς για 30 λεπτά.

Αυτή η εύκολη προπόνηση δημιουργήθηκε από την TikToker Lauren Giraldo και προσφέρει μια συνεδρία cardio χαμηλής έντασης που βοηθά επίσης στην ενδυνάμωση του σώματός σου. Και το καλύτερο; Θα σε βοηθήσει να κάψεις τις περιττές θερμίδες του Πάσχα.

Όχι άλλη βαρετή γυμναστική: Δοκίμασε τραμπολίνο, spinning, pole dancing, μπαλέτο και aerial pilates

«Το 12-3-30 είναι μια εύκολη και ταυτόχρονα πολύ δυνατή προπόνηση. Η αύξηση της κλίσης στο 12% θα σε βοηθήσει να αυξήσεις την αντοχή σου, αλλά και να γυμνάσεις τους γλουτούς σου», λέει η personal trainer Astrid Swan.

Καλά όλα αυτά, αλλά τι γίνεται αν δεν έχεις διάδρομο; «Κανένα πρόβλημα!», λέει η Astrid. Παρακάτω θα βρεις τρεις τρόπους για να εντάξει την προπόνηση «12-3-30» στην καθημερινότητά σου χωρίς τη βοήθεια διαδρόμου.

https://www.tiktok.com/@juliaosyfitness/video/6952875630044253446

Εάν δεν έχεις εξοπλισμό

Οι περισσότερες έχουμε ένα βουνό ή έναν ανηφρικό δρόμο κοντά στην περιοχή που μένουμε. Πάρκαρε το αυτοκίνητό σου κάτω και ξεκίνα να περπατάς προς την κορυφή.

Εάν έχεις στατικό ποδήλατο

Αύξησε την αντίσταση και τον χρόνο που θα παραμείνεις πάνω στο ποδήλατο.

Αν έχεις ελλειπτικό

Ρύθμισε την αντίσταση στο 10 και ξεκίνα.

Cover photo: @marissawalch

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης