TENA: Είσαι πάντα ο εαυτός σου!

TENA: Είσαι πάντα ο εαυτός σου!

H ακράτεια δεν αλλάζει πια τη ζωή μας, χάρη στην ΤΕΝΑ

Η ακράτεια είναι ένα σύμπτωμα που συχνά δημιουργεί αίσθημα ντροπής και μετατρέπει γρήγορα μια ευχάριστη δραστηριότητα σε μια κατάσταση αμηχανίας. Τώρα μπορείτε να έχετε εσείς τον έλεγχο της ακράτειας. Γιατί όποιος και αν είναι ο τύπος ακράτειάς σας τα απορροφητικά προϊόντα ΤΕΝΑ καλύπτουν κάθε σας ανάγκη εξασφαλίζοντας την άνεση και τη σιγουριά που χρειάζεστε.

Τα προϊόντα ΤΕΝΑ προσφέρουν άνεση και αυτοπεποίθηση, χάρη στη διπλή απορροφητική ζώνη, για τριπλή προστασία, από τις διαρροές, τις οσμές και την υγρασία. Η ακράτεια δεν αλλάζει πια τη ζωή μας, χάρη στην ΤΕΝΑ. Εκατομμύρια γυναίκες που χρησιμοποιούν τα προϊόντα ΤΕΝΑ συνεχίζουν να είναι ο υπέροχος εαυτός τους!

Επισκεφθείτε και εσείς το ΤΕΝΑ (+) συν σε όλα και ενημερωθείτε για τα προϊόντα αλλά και για το ΤΕΝΑ (+) συν σε όλα Club! Μια νέα πρόταση για ακόμα περισσότερα προνόμια!

TENA Lady BULLD Extra 20p B3 PrCode Back PadsPlus 459b9

Πληροφορίες για τα νέα προϊόντα ΤΕΝΑ με Τριπλή Προστασία:

• ΤENA Pants με Τριπλή Προστασία: Τέλεια εφαρμογή στο σώμα για ασφάλεια και αυτοπεποίθηση, ανεξαρτήτως του τρόπου ζωής σας!!! Tα ΤΕΝΑ Pants προσφέρουν άνεση και αυτοπεποίθηση, χάρη στη διπλή απορροφητική ζώνη, για τριπλή προστασία από τις διαρροές, τις οσμές και την υγρασία. Tα ΤΕΝΑ Pants φοριούνται τόσο εύκολα, όσο τα εσώρουχα.

• TENA Lady με Τριπλή Προστασία: Τα σερβιετάκια και οι σερβιέτες TENA Lady προσφέρουν Τριπλή Προστασία από τις διαρροές, τις ανεπιθύμητες οσμές και την υγρασία. Τα σερβιετάκια TENA Lady είναι λεπτά όπως τα κανονικά σερβιετάκια, αλλά πολύ πιο απορροφητικά και ειδικά σχεδιασμένα για να προφυλάσσουν από μικρές διαρροές.

Οι σερβιέτες TENA Lady προσφέρουν γρήγορη απορρόφηση και άμεση στεγνότητα και είναι διαθέσιμες σε πέντε διαφορετικά επίπεδα απορροφητικότητας.

Τα προϊόντα TENA Lady, με σύστημα εξουδετέρωσης οσμών, αποτελούν την ιδανική επιλογή για την απόλυτη διακριτικότητα!!!