Φτιάξε στοματικό διάλυμα για καθαρή αναπνοή σε χρόνο dt

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Ο χρόνος που θα χρειαστείς είναι ελάχιστος

Η μέντα είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα συστατικά που χρησιμοποιείται για την στοματική υγιεινή, φρεσκάρει την αναπνοή και έχει επίσης ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, αλλά αυτό βέβαια δεν περίμενες να το ακούσεις από εμάς. Γι’ αυτό για να μην χάνουμε χρόνο έχουμε για σένα μία diy συνταγή για στοματικό διάλυμα, το οποίο θα φτιάξεις σε χρόνο dt.

Το θετικό της υπόθεσης; Θέλεις μόνο δύο υλικά, ελάχιστο χρόνο και δεν περιέχει και αλκοόλ. Και αν αναρωτιέσαι ή ανησυχείς αν θα σου κάνει την ίδια δουλειά, σου έχουμε καλά νέα, αφού τα οφέλη ενός σπιτικού στοματικού διαλύματος δεν διαφέρουν σε τίποτα από αυτά του εμπορίου.

Αυτά που θα χρειαστείς λοιπόν, είναι τα εξής:
2 κούπες βραστό νερό
1 κουταλιά της σούπας φύλλα μέντας

Εκτέλεση:

Βύθισε τα φύλλα μέντας στο βρασμένο νερό για μία ώρα. Αφού περάσει το χρονικό όριο σούρωσε το μείγμα και αποθήκευσε το σε ένα καθαρό μπουκάλι και χρησιμοποίησε το έπειτα από κάθε γεύμα σου ή αφού πλύνεις τα δόντια σου. Μία πολύ καλή λύση επίσης για φρέσκια αναπνοή, είναι ένα ζεστό τσάι μέντας.

Χρήσιμα tips:

  • Αποστείρωσε το μπουκάλι όπου θα αποθηκεύεις το στοματικό διάλυμα.
  • Προσπάθησε να μην καταπιείς το διάλυμα, καθώς το χρησιμοποιείς (είναι προτιμότερο τα βακτήρια να καταλήξουν στον νιπτήρα παρά στο σώμα σου).
  • Χρησιμοποίησε μόνο αιθέρια έλαια και συμβουλέψου έναν γιατρό πριν τα χρησιμοποιήσεις στις συνταγές για στοματικά διαλύματα.

Αυτό το διάβασες;

Αυτή είναι η πιο αποτελεσματική άσκηση για επίπεδη κοιλιά και σίγουρα δεν την έχεις δοκιμάσει

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης