Πονόλαιμος; Δες πώς θα τον αντιμετωπίσεις φυσικά!

Πονόλαιμος; Δες πώς θα τον αντιμετωπίσεις φυσικά!

Οι πρώτες «δροσερές» ημέρες του Φθινοπώρου έφτασαν. Και κλασικά ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που πάντα φέρνει μαζί τους τις πρώτες δυσάρεστες ενοχλήσεις στο λαιμό. Η αλλαγή του καιρού και η υγρασία ξηραίνουν το λαιμό μας και μας προκαλούν ενοχλήσεις. Μπορεί να μην είναι συνήθως σοβαρές, σίγουρα όμως είναι πολύ ενοχλητικές. Πώς, λοιπόν, μπορείς να τις αντιμετωπίσεις φυσικά;

Είναι λογικό να μην θέλεις να πάρεις φάρμακα για μικρές ενοχλήσεις όπως η βραχνάδα, ο βήχας και ή κακή αναπνοή που μπορεί να «μαρτυρούν» μειωμένες αντιστάσεις και αντοχές του ανοσοποιητικού συστήματος. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει φυσικός τρόπος για να φροντίσεις τον εαυτό σου και να αντιμετωπίσεις όλα τα παραπάνω, εύκολα και χωρίς να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου.

Σίγουρα γνωρίζεις ότι η ξεκούραση και τα ζεστά ροφήματα θα σε ανακουφίσουν. Τι άλλο μπορείς να κάνεις για να αισθανθείς καλύτερα άμεσα; Μία ακόμη πιο αποτελεσματική φυσική απάντηση στα πρώτα σημάδια του πονόλαιμου είναι οι μαλακές καραμέλες Tantum Natura, που δημιουργήθηκαν και εξελίχθηκαν στα εργαστήρια της Angelini Pharma Ελλάς.

Τα φυσικά συστατικά που αξίζει να γνωρίσεις!

Πώς ακριβώς θα σε βοηθήσουν; Με τα ευεργετικά συστατικά τους που αποδεδειγμένα μπορούν να θωρακίσουν τον οργανισμό σου και να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σου σύστημα με φυσικό τρόπο.

mmmmm

Πρόπολη: Φημίζεται για τις αντιϊκές, αντισηπτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες της και μπορεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του πονόλαιμου και του κρυολογήματος. Έρχεται κατευθείαν από τη Φύση, καθώς παράγεται από μέλισσες και χρησιμοποιείται για να προστατέψει τις κυψέλες ενάντια στα βακτήρια και τις εξωτερικές επιθέσεις.

Μέλι: Σίγουρα το έχεις συσχετίσει με την αντιμετώπιση του πονόλαιμου και όχι άδικα, καθώς περιέχει φλαβονοειδή που προσφέρουν αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Βιταμίνη C: Ναι, οι μαμάδες μας είχαν δίκιο για τη βιταμίνη C. Και αυτό διότι μπορεί να μας βοηθήσει να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να προστατέψει τα κύτταρά μας από το οξειδωτικό στρες.

Εκχύλισμα ρίζας Αλθαίας: Το «μαγικό» αυτό συστατικό θα σε βοηθήσει να «ξεφορτωθείς» τον ξηρό βήχα, απαλύνοντας τον τοπικό ερεθισμό και φλεγμονή.

Ψευδάργυρος: Βοηθάει σημαντικά στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού, ενώ οι κλινικές δοκιμές επιβεβαιώνουν τη δυναμική του στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων και τη βελτίωση της ανάκαμψης από κρυολόγημα και πονόλαιμο. Τώρα ξέρεις το «μυστικό».

Εκχύλισμα ρίζας κουρκουμά: Είναι ένας ακόμη αντιμικροβιακός παράγοντας με ευρεία δράση και παραδοσιακή χρήση που αναστέλλει τη δράση διαφόρων παραγόντων της φλεγμονώδους διεργασίας.

Άμεση ανακούφιση με τη δύναμη της Φύσης

Με όλα τα παραπάνω «θαυματουργά» συστατικά που «συμπυκνώνουν» τις ευεργετικές τους ιδιότητες στις καραμέλες Tantum Natura θα αισθανθείς τον λαιμό σου πιο απαλό και θα απαλλαγείς από τον πόνο και τη βραχνάδα. Παράλληλα όμως, θα ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου, καθώς το Tantum Natura δεν είναι απλές καραμέλες, αλλά ένα είναι φυσικό συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή μαλακών καραμελών που μπορεί να σε βοηθήσει να παραμένεις υγιής!

Θα το βρεις στα φαρμακεία σε δύο υπέροχες γεύσεις (Λεμόνι και Μέλι, Πορτοκάλι και Μέλι) και αμέσως θα γίνει ο απόλυτος «σύμμαχός» σου για να αντιμετωπίσεις τον ενοχλητικό πονόλαιμο. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στα πρώτα στάδιά του για την καταπολέμηση των βακτηριδίων, καθώς θα σε βοηθήσουν στη μείωση των ενοχλήσεων στη στοματική κοιλότητα και θα «μαλακώσουν» τον λαιμό σου, διευκολύνοντας την κατάποση.

Μπορείς να λαμβάνεις από τρεις μέχρι πέντε καραμέλες ανάλογα με τις ανάγκες σου. Δεν περιέχουν μέντα, γλουτένη ή ζάχαρη και είναι κατάλληλες για όλη την οικογένεια και για ομοιοπαθητική.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στη σελίδα: www.tantumnatura.gr