Μαγνήσιο: Για τις ultra ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας!

Μαγνήσιο: Για τις ultra ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας!

Γυναίκα, σύζυγος, εργαζόμενη, μητέρα. Η γυναίκα σήμερα καλείται καθημερινά να αντεπεξέλθει σε πολλούς ρόλους και το σίγουρο είναι πως κάθε ένας από αυτούς έχει δεκάδες απαιτήσεις!

Είτε ανήκεις στη γενιά των Millennials, είτε όχι, σίγουρα γνωρίζεις από πρώτο χέρι πως η πίεση της καθημερινότητας για μία γυναίκα εν έτει 2019 είναι μεγάλη. Διότι 24 ώρες ποτέ δεν είναι αρκετές για να κάνεις όλα όσα θέλεις -και πρέπει να κάνεις- και πολλές φορές, φτάνεις τον οργανισμό σου στα όριά του. Μυϊκοί πόνοι, αϋπνίες, κακή διάθεση, άγχος, μειωμένη ενέργεια! Τι άλλο χρειάζεται να αισθανθείς για να καταλάβεις ότι ο οργανισμός σου εκπέμπει «SOS»;

Μήπως, άραγε, να ψάξεις να βρεις αν κάτι σου λείπει; Μήπως, τελικά, αυτό το κάτι είναι το μαγνήσιο;

Μαγνήσιο ή αλλιώς, ο σύμμαχος της γυναίκας

Μπορεί να μην το γνώριζες, ωστόσο, η έλλειψη μαγνησίου ενδέχεται να έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία σου, επιπτώσεις που μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου.

Και αυτό διότι το μαγνήσιο είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος του γυναικείου οργανισμού -πολλές μελέτες έχουν αποδείξει τα σημαντικά οφέλη του- αφού συμμετέχει σε πολλές λειτουργίες του, όπως η παραγωγή, η μεταφορά και η αποθήκευση ενέργειας, ενώ είναι απαραίτητο για τη σύνθεση των πρωτεϊνών, τον μεταβολισμό των υδατανθράκων και των λιπών!

Επίσης, βοηθά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του προεμμηνορρυσιακού συνδρόμου και των κοιλιακών πόνων που ταλαιπωρούν τις περισσότερες γυναίκες, είναι απαραίτητο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενώ ο ρόλος του είναι ιδιαίτερα σημαντικός και στην εμμηνόπαυση. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην απορρόφηση του ασβεστίου και τη βελτιστοποίηση των επιπέδων της βιταμίνης D στον οργανισμό συμβάλλοντας στην πρόληψη της οστεοπόρωσης!

Τα σημάδια της… έλλειψης

Πώς, λοιπόν, θα καταλάβεις ότι σου λείπει το μαγνήσιο; Αν παθαίνεις συχνά μυϊκές κράμπες και μούδιασμα στα χέρια και τα πόδια, αν έχεις μειωμένη ενέργεια, αν νιώθεις κόπωση και αδυναμία, αν ταλαιπωρείσαι από αϋπνία και διαταραχές της διάθεσης (όπως ευερεθιστότητα και στρες) και αν έχεις συχνά έλλειψη όρεξης, δυσκοιλιότητα ή διάρροια, πονοκέφαλο και ημικρανία ή ταχυκαρδίες, τότε μάλλον έχεις έλλειψη μαγνησίου και πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου.

Μάθε, επίσης, πως επίπεδα του μαγνησίου στον οργανισμό σου, επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες όπως η κακή διατροφή, το στρες, η εγκυμοσύνη, αλλά και η ηλικία!

ilikia

Η ultra κάλυψη των αναγκών του οργανισμού σου

Όπως κατάλαβες, λοιπόν, το μαγνήσιο είναι σημαντικό για τον οργανισμό σου. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στα παραπάνω ανησυχητικά σημάδια και να φροντίσεις για την ultra κάλυψη των αναγκών του οργανισμού σου.

Για να καλύψεις την ανεπαρκή πρόσληψη ή τις αυξημένες ανάγκες σου σε μαγνήσιο, μπορείς να στραφείς σε ένα σκεύασμα μαγνησίου, όπως το UltraMag® Oro*, το μοναδικό που χρησιμοποιεί την καινοτόμα, βραβευμένη και διεθνώς πατενταρισμένη σουκροσωμική τεχνολογία, η οποία βασίζεται στην σουκροσωμική δομή και στην ικανότητά της να περνά αναλλοίωτη από την πεπτική οδό!

3D UltraMag

Διατίθεται σε μορφή σκόνης που διαλύεται απευθείας στο στόμα, δεν χρειάζεται νερό, έχει ευχάριστη γεύση και την ίδια ώρα, απορροφάται εύκολα από τον οργανισμό, δεν έχει ανεπιθύμητες ενέργειες από το γαστρεντερικό σύστημα, ενώ μπορείς να το πάρεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας -με γεμάτο ή άδειο στομάχι.

Πρόσεξε, λοιπόν, τα ανησυχητικά σημάδια της έλλειψης μαγνησίου και μην ξεχνάς να φροντίζεις πάντα για τις ultra ανάγκες του οργανισμού σου. Ναι, η καθημερινότητα μιας σύγχρονης γυναίκας είναι απαιτητική, όμως, με τον κατάλληλο σύμμαχο στο πλευρό σου, μπορείς να τα βγάλεις πέρα!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.winmedica.gr

Στα φαρμακεία από την Win Medica

Τηλ. για πληροφορίες: 210-7488821

* Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη δίαιτα. Το προϊόν δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυες, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

**Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 107924/29-11-2017 (Δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ).