H φύση μπορεί να σε γεμίσει αισιοδοξία

H φύση μπορεί να σε γεμίσει αισιοδοξία

Για τoν Κωνσταντίνο Μαχαίρα, γενικό διευθυντή της Οργάνωσης Γη, η επαφή με τη φύση τον βοηθάει να βλέπει τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Εδώ και πολλά χρόνια, μέσα από το σημαντικό έργο του στην Οργάνωση Γη, ο Κωνσταντίνος Μαχαίρας βοηθάει ανθρώπους που έχουν ανάγκη να βρεθούν πιο κοντά στη φύση.

Σκοπός του είναι να καλλιεργήσει σε μικρούς και μεγάλους την ελπίδα για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Αυτή η στενή επαφή με τη φύση έχει θετική επίδραση και στον ίδιο. Ο τρόπος που αυτή λειτουργεί, η ικανότητά της να θεραπεύει και να θεραπεύεται, τον γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Πιστεύει πραγματικά ότι η Γη και οι άνθρωποι μπορούν να τα καταφέρουν, ακόμη κι αν όλες οι πιθανότητες μοιάζουν αυτή τη στιγμή εναντίον τους.

«Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για το μέλλον του πλανήτη, της ανθρωπότητας. Είναι κάτι το οποίο δεν έχει να κάνει μόνο με τον χαρακτήρα μου, έχει να κάνει με τον χώρο στον οποίο έχω επιλέξει να εργάζομαι. Δεν είναι δυνατόν να μην είσαι αισιόδοξος όταν βλέπεις πώς λειτουργεί η φύση» τονίζει με ειλικρίνεια ο κ. Μαχαίρας.

Ακόμα και για έναν αισιόδοξο άνθρωπο σαν αυτόν όμως, υπάρχουν μέρες που τον δοκιμάζουν. Πονοκέφαλος και σωματικοί πόνοι επιμένουν. Τότε είναι που ψάχνει μία δυνατή λύση.

GP 08850 edit tosend crop