Η δυσκοιλιότητα και δύο ακόμα απρόοπτα που μπορούν να χαλάσουν κάθε ωραία στιγμή

Η δυσκοιλιότητα και δύο ακόμα απρόοπτα που μπορούν να χαλάσουν κάθε ωραία στιγμή

Για όλα υπάρχει λύση!

Λίγες είναι οι περιπτώσεις στη ζωή που «όλα πηγαίνουν τέλεια»: Τόσο γενικά, όσο και ειδικά σε σημαντικές στιγμές, ή ακόμα πιο συγκεκριμένα όταν πρόκειται για κάτι που περιμένεις καιρό, με ανυπομονησία και τρελή προσμονή. Διότι, σε αναλογία περίπου… εννιά φορές στις δέκα, «κάτι» θα τύχει και θα σου χαλάσει το ωραίο συναίσθημα, «κάτι» θα σε «ξενερώσει», όπως λέμε πολύ απλά, «κάτι» θα προκύψει και θα βάλει φρένο στην ευτυχία που αισθάνεσαι. Συνήθως αυτό το συγκεκριμένο «κάτι» δεν το ελέγχεις, δεν περνάει από το χέρι σου και απλώς υπομένεις τη μοίρα σου και την ατυχία σου στωικά – κι όμως, υπάρχουν απρόοπτα που μπορείς να σταματήσεις, υπάρχουν προβλήματα που μπορείς να λύσεις, υπάρχουν καταστάσεις που μπορείς να ξεπεράσεις.

Ας δούμε πιο αναλυτικά τρεις περιπτώσεις απρόοπτων καταστάσεων που… «έχουν σκοπό» να σου χαλάσουν τη διάθεση και τα οποία μπορείς να σταματήσεις – με τον έναν ή τον άλλο τρόπο – αποτελεσματικά, εύκολα και γρήγορα.

#1 Το σπυράκι στο πρόσωπο

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου έχει «χαλάσει» κάποια σπουδαία στιγμή της ζωής σου μέχρι σήμερα ένα σπυράκι που αποφάσισε να εμφανιστεί την πιο ακατάλληλη στιγμή στο πρόσωπό σου. Είτε λίγο πριν το πολυαναμενόμενο πρώτο ραντεβού που ήθελες να είσαι και να φαίνεσαι τέλεια, είτε το πρωινό της πιο σημαντικής συνάντησης της επαγγελματικής σου πορείας μέχρι τώρα, είτε την ημέρα που ξεκινούν οι διακοπές σου, ένα σπυράκι εμφανίζεται από το πουθενά και σε επηρεάζει ως σαν να πρόκειται για ολική καταστροφή. Φυσικά, όλα οφείλονται στο άγχος της προσμονής που σε έχει καταβάλει – πιθανότατα και το ίδιο το σπυράκι εμφανίστηκε λόγω αυτού. Τι έχεις να κάνεις; Φυσικά να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να είσαι απόλυτα βέβαιη πως ένα σπυράκι που θα εξαφανιστεί σε 2-3 μέρες δεν θα σου χαλάσει τίποτα, αν δεν το αφήσεις να επηρεάσει την ψυχολογία σου. Ξέρεις πολύ καλά εξάλλου πως τα σούπερ προϊόντα make up που έχεις στο νεσεσέρ σου υπάρχουν και για να σε βοηθήσουν όσο καλύτερα και αποτελεσματικότερα γίνεται!

4443333

#2 Το φούσκωμα στην κοιλιά

Έχεις φύγει για τις πολυαναμενόμενες διακοπές και δύο μέρες μετά δεν ξέρεις αν θα καταφέρεις να φορέσεις το ολοκαίνουριο σούπερ σέξι, στενό φόρεμά σου, εξαιτίας του φουσκώματος που αισθάνεσαι. Η δυσκοιλιότητα μπορεί να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή, «από το πουθενά» και να σου χαλάσει όλη τη διάθεση. Κι όμως αυτό το απρόοπτο έχει μια πολύ απλή, εύκολη και γρήγορη λύση, που λέγεται taniGO: Πρόκειται για ένα προϊόν με υπέροχο άρωμα βατόμουρο, που βρίσκεται μέσα σε φακελίσκο – stick που ισοδυναμεί με μία δόση και δρα μέσα σε 24-48 ώρες, αρκεί να το καταναλώσεις είτε απευθείας, είτε διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό. Χάρη στη μακρογόλη 4000 που περιέχει, μαλακώνει τα σκληρά κόπρανα και αυξάνει τον όγκο τους μέσω της κατακράτησης ύδατος στα κόπρανα, οδηγώντας σε ταχύτερη διέλευσή τους μέσα στο έντερο, διευκολύνοντας την κένωση του εντέρου και παρέχοντας αίσθηση φυσικής ανακούφισης, ώστε να ξεπεράσεις τη δυσάρεστη αίσθηση όσο καλύτερα γίνεται.

ginetaiiii

#3 Ο λεκές στο αγαπημένο φόρεμα

Δίνεις πολύ μεγάλη σημασία στο πώς σε κάνουν να αισθάνεσαι τα ρούχα που φοράς και είναι αλήθεια πως με το αγαπημένο σου φόρεμα γεμίζεις αυτοπεποίθηση και νιώθεις υπέροχα. Έτσι, ένας λεκές από το κόκκινο κρασί που χύθηκε από το ποτήρι σου, μόλις ξεκίνησε το ραντεβού σου, μπορεί να σε καταρρακώσει ανεπανόρθωτα. Τι μπορείς να κάνεις; Μα φυσικά, να μην αφήσεις ένα ατυχηματάκι, μια αδεξιότητα της στιγμής, ένα τυχαίο γεγονός τέλος πάντων, να σε επηρεάσει κατ’ αυτόν τον τρόπο. Πολλές φορές εξάλλου, τα ατυχήματα μπορεί να είναι και… χαριτωμένα, ενώ σε κάνουν να φαίνεσαι προσιτή. Επιστράτευσε λοιπόν το χιούμορ σου για να διασκεδάσεις την κατάσταση και τις εντυπώσεις και για να ξεπεράσεις το απρόοπτο χωρίς να επηρεαστείς – ή έστω, να επηρεαστείς κατά το δυνατόν λιγότερο.

ligoteroooo

Απρόοπτα και δυσάρεστα συμβαίνουν παντού και πάντα. Κάποια από αυτά, είναι στο χέρι σου να τα αντιμετωπίσεις, κάποια απλώς δεν πρέπει να αφήνεις να σε επηρεάζουν. Όταν βρίσκεσαι σε μια κατάσταση όπως η περιστασιακή δυσκοιλιότητα, που προκαλεί δυσφορία στον οργανισμό σου και δεν σου επιτρέπει να λειτουργείς σωστά, γνωρίζεις ότι το taniGO είναι αυτό που χρειάζεσαι – για να ανακουφιστείς εύκολα και γρήγορα, να αισθανθείς και πάλι ανάλαφρη και γεμάτη όρεξη για ό,τι προκύψει στον δρόμο σου!