Δώσε ρυθμό στα Χριστούγεννα των αγαπημένων σου

Δώσε ρυθμό στα Χριστούγεννα των αγαπημένων σου

Μία ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα, όλοι έχουμε ξεχυθεί στις αγορές και τα πολυκαταστήματα με σκοπό να ανακαλύψουμε το ιδανικό δώρο για εκείνους που αγαπάμε. Η αναζήτηση δώρου ωστόσο μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε.. άθλο, όταν δεν μπορούμε να βρούμε κάτι που να ταιριάζει στα ιδιαίτερα γούστα των αγαπημένων μας. Εμείς όμως, ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς το καλύτερο δώρο των φετινών Χριστουγέννων, το οποίο έρχεται φυσικά από τη Sony και υπόσχεται να εντυπωσιάσει όλους τους φίλους σας.

SONY KOKKINO

Πρόκειται για το φορητό ηχείο SRS-XB01 της Sony, το οποίο χάρη στο μικρό (μόλις 37,5 mm), κομψό και συμπαγή σχεδιασμό του, μπορεί να συντροφεύσει τους λάτρεις της μουσικής σε κάθε τους βήμα. Το ηχείο είναι διαθέσιμο σε πολλά και διαφορετικά χρώματα, από το κλασσικό λευκό και μαύρο, έως το έντονο κόκκινο, το παιχνιδιάρικο κίτρινο, το εντυπωσιακό μπλε και το πρωτότυπο πράσινο, ενώ έχει ενσωματωμένο ασορτί λουράκι, προσφέροντας ευελιξία, αφού μπορεί να τοποθετηθεί παντού, από την τσάντα μέχρι το ποδήλατο!

Το ηχείο διαθέτει κρυφό παθητικό πομπό, για ενίσχυση των χαμηλών συχνοτήτων μπάσων (extra bass), ενώ μπορείτε να το έχετε μαζί σας κυριολεκτικά παντού, αφού είναι αδιάβροχο (βαθμός προστασίας IPX5). Έτσι λοιπόν οι αγαπημένοι σας θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τα αγαπημένα τους κομμάτια στην πλατεία, στο πάρκο, στο γήπεδο, στην εκδρομή, ακόμη και το χειμώνα, χωρίς να νοιάζονται για τον καιρό. Το ηχείο είναι εφοδιασμένο με μπαταρία διάρκειας έως και 6 ώρες αναπαραγωγής, για να μην σταματάει το πάρτι ποτέ! Επιπλέον, μπορεί να συνδεθεί και ενσύρματα με το κινητό, ώστε να μπορούν οι φίλοι σας να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική, ακόμη και αν δεν διαθέτουν σύνδεση Bluetooth. Τέλος, το SRS-XB01 της Sony αποτελεί μία πρωτότυπη και εύκολη λύση για το αυτοκίνητο, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως hands-free, εφόσον η μετάβαση από την ακρόαση μουσικής στην κλήση γίνεται σε μια στιγμή.

SONY MAURO

Αν λοιπόν ψάχνατε ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που θα κάνει εντύπωση στους φίλους σας και θα τους προσφέρει πολλές χαρούμενες στιγμές, γεμάτες μουσική, όπου και εάν βρίσκονται, ενώ ταυτόχρονα δεν θα σας κοστίσει μία περιουσία, τότε το φορητό ηχείο SRS-XB01 της Sony αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για εσάς!