Ψάχνεις την επόμενη σειρά για να «κολλήσεις»; Το Killing Eve σε περιμένει!

Ψάχνεις την επόμενη σειρά για να «κολλήσεις»; Το Killing Eve σε περιμένει!

Σάββατο μεσημέρι και η Αθήνα «βράζει». Οι διακοπές φαντάζουν τόσο κοντά και ταυτόχρονα τόσο μακριά, ενώ οι επιλογές για διασκέδαση σε μία πόλη που μέρα με τη μέρα αδειάζει, φαίνονται περιορισμένες, πόσo μάλλον τις ώρες όταν ο υδράργυρος χτυπάει «κόκκινο».

Η αγαπημένη μου οθόνη μοιάζει να είναι -για μία ακόμη φορά- η ιδανική επιλογή για να γεμίσω με λίγο σασπένς το Σαββατοκύριακό μου. Έχοντας, ωστόσο, παρακολουθήσει ουκ ολίγες tv series στη ζωή μου, πραγματικά διερωτώμαι πώς μπορώ να βρω μία ακόμη σειρά με την οποία θα ενθουσιαστώ και κυρίως, πώς θα την απολαύσω δίχως αναμονές. Ευτυχώς, η πολύτιμη γνώμη των series lovers φίλων μου, αποδεικνύεται πολύτιμη και σε αυτή την περίπτωση. Και όλες οι απόψεις συγκλίνουν σε μία και μόνο πρόταση: Killing Eve.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που δεν θέλεις να «φας» κι άλλο χρόνο ψάχνοντας να βρεις μία σειρά «έξυπνη», ανατρεπτική και γεμάτη σασπένς, τότε το Killing Eve αξίζει -δίχως δεύτερη σκέψη- να μπει στη λίστα των καλοκαιρινών σου προβολών.

Οι παρακάτω λόγοι είναι αρκετοί για να σε πείσουν όμως, αν θέλεις να αποφασίσεις μόνη σου, δεν έχεις παρά να μπεις στο vodafone.gr και να δεις το πρώτο επεισόδιο της σειράς δωρεάν. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις για να απολαύσεις 45 περίπου λεπτά της ώρας γεμάτα αγωνία, ανατροπές και χιούμορ, είναι να πατήσεις το play!

Οι απίστευτες πρωταγωνίστριες και οι υπέροχες ερμηνείες

Είτε παρακολουθούσες ανελλιπώς το Grey’s Anatomy είτε όχι, σίγουρα γνωρίζεις τη Sandra Oh, δηλαδή την καρδιοχειρουργό Dr. Cristina Yang από τη γνωστή ιατρική τηλεοπτική σειρά. Η ταλαντούχα ηθοποιός που λατρέψαμε, λοιπόν, επέστρεψε στη μικρή οθόνη για να πρωταγωνιστήσει στη σειρά Killing Eve. Υποδύεται την απίστευτα έξυπνη αλλά ολίγον τι βαριεστημένη από την καθημερινότητά της πράκτορα της MI5 Eve Polastri, η οποία ενώ πάντα ονειρευόταν να έχει τη συναρπαστική ζωή μιας κατασκόπου, κατέληξε να πλήττει από τη βαρετή δουλειά γραφείου της. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που όταν γνώρισε τη Villanelle, μία πανούργα δολοφόνο που λατρεύει τη μόδα και την πολυτέλεια (και τον ρόλο της οποίας υποδύεται στη σειρά η Jodie Comer), η Eve έπαθε κυριολεκτικά εμμονή μαζί της. Μία σειρά από συγκυρίες έφεραν τη μία στη ζωή της άλλης και κάπως έτσι, ξεκίνησε ένα καθηλωτικό κυνήγι «γάτας-ποντικού».

Οφείλω να ομολογήσω, βέβαια, πως δεν γνώριζα την Comer, δηλαδή τη δολοφόνο της σειράς, από τη συμμετοχή της στο Doctor Foster -όπως αρκετοί φίλοι μου. Ωστόσο, από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα του πρώτου επεισοδίου του Killing Eve που είδα free στο vodafone.gr, κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον μου. Για την ακρίβεια, δεν μπορούσα να πιστέψω πώς μία ηθοποιός καταφέρνει να υποδύεται μία πανέξυπνη και ανατριχιαστική δολοφόνο και την ίδια ώρα, να έχει τόσο εύστοχο χιούμορ. Στο τρομερό καστ της σειράς συγκαταλέγεται και η Fiona Shaw (μπορεί να την ξέρεις από το True Blood ή το Harry Potter) και σε κάθε περίπτωση, οι ερμηνείες και των τριών γυναικών είναι απλώς συγκλονιστικές.

killing eve 2

Τα βραβεία που έρχονται το ένα μετά το άλλο

Τι κάνεις -κάθε φορά- προτού ξεκινήσεις μία νέα σειρά; Μα φυσικά, πιάνεις το smartphone σου και αρχίζεις το googlάρισμα για να διαβάσεις κριτικές, να δεις πόσα «αστεράκια» έχει πάρει και να είσαι σίγουρη πως έχει κερδίσει τουλάχιστον ένα βραβείο. Στην περίπτωση του Killing Eve, λοιπόν, όλα είναι στο φουλ. Από κριτικές μέχρι «αστέρια» και βραβεία. Αξίζει απλώς να σε ενημερώσω ότι έχει βραβευτεί με Χρυσή Σφαίρα και Bafta Καλύτερης Δραματικής Σειράς, με Bafta Καλύτερου Γυναικείου Πρωταγωνιστικού Ρόλου για τη συγκλονιστική ερμηνεία της Jodie Comer και Καλύτερου Δεύτερου Γυναικείου Ρόλου για τη Fiona Shaw, πως ήταν υποψήφια για δύο Primetime Emmy Awards και μεταξύ άλλων, αναδείχθηκε ως η καλύτερη σειρά και το 2018 από πολλά καταξιωμένα media παγκοσμίως.

Θα τη δεις όπου και όποτε θέλεις (ακόμη και χωρίς Ίντερνετ)

Αφού είδα, λοιπόν, δωρεάν το πρώτο επεισόδιο του Killing Eve και «κόλλησα», αποφάσισα να κάνω και τη συνδρομή μου στο Vodafone TV για να παρακολουθήσω και όλα τα υπόλοιπα επεισόδια της σειράς. Και στα «must» που με οδήγησαν -και με έκαναν να μείνω- στο Killing Eve συγκαταλέγεται το γεγονός ότι μπορώ να παρακολουθώ τη σειρά μου όποτε θέλω, από όποια συσκευή θέλω και μάλιστα, χωρίς να είναι απαραίτητο να είμαι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο. Με λίγα λόγια, γνωρίζω πως θα την παρακολουθώ από το κινητό μου, την ώρα που θα χαλαρώνω στην αναπαυτική μου ξαπλώστρα σε κάποια παραλία της Αντιπάρου. On demand στο νησί και τι άλλο να ζητήσω από τις διακοπές μου;

killing eve 3

Αν θέλεις, λοιπόν, να βάλεις στο «μενού» των προβολών σου ένα αριστουργηματικά απολαυστικό κατασκοπικό θρίλερ δράσης, τότε το Killing Eve είναι ό,τι αναζητάς. Μπες στο Vodafone.gr για να δεις το πρώτο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς εντελώς δωρεάν και θα με θυμηθείς! Αν ανήκεις και εσύ στο κλαμπ των series lovers, το πιο πιθανό είναι πως θα γίνεις και εσύ μέλος του Vodafone TV και όλα σου τα ερωτήματα για την αινιγματική Villanelle θα απαντηθούν επί της οθόνης -του smartphone, του tablet, του pc ή της τηλεόρασής σου!