Η Meghan Markle μου έστειλε γράμμα και δεν σου κάνω πλάκα

Πατούλια Κατερίνα
Η Meghan Markle μου έστειλε γράμμα και δεν σου κάνω πλάκα

You've got mail, από την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry παρακαλώ

Με το royal ρεπορτάζ ξεκίνησα να ασχολούμαι το 2010, τότε που η Kate Middleton κατάφερε να τυλίξει τον πρίγκιπα William, τον πρίγκιπα που όλες θέλαμε μια μέρα να παντρευτούμε και που ας το παραδεχτούμε τότε ήταν 1) hot, 2) διάδοχος 3) ο αδερφός του Ηarry ήταν ένα άγουρο ακόμα κοκκινομάλλικο αγόρι!

Το 2011 ήρθε ο πρώτος royal γάμος και οι εργατόρες που δαπανήθηκαν για να περιγράψουμε το νυφικό, τα οπίσθια της αδερφής της Kate και την γεύση που είχε η γαμήλια τούρτα δεν έχουν ακόμα καταγραφεί επαρκώς.

Κι ύστερα ήρθε ο George, η Charlotte και ο μικρός Louis και κάπου εκεί μπήκε και η Meghan Markle στη ζωή μας. Κι αφού η Meghan μας βρήκε στο Queen, το να ακολουθήσουμε την πορεία της από το Suits που έβλεπα φανατικά μέχρι το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor, καρμικά, την ημέρα των γενεθλίων μου, ήταν μονόδρομος.

Δεν θα σου κρυφτώ, ανήκω στο team #KateMiddleton αλλά διακρίσεις δεν κάνω και οι δύο δούκισσες με απασχολούν – επαγγελματικά εννοείται και όχι μόνο- καθημερινά. Και η αλήθεια είναι πως περιμέναμε πώς και πώς την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Markle και θα είχα στηθεί κι εγώ έξω από το Frogmore Cottage για να μάθω αν γέννησε, αν έπεφτε κομματάκι πιο κοντά!

Ε, άπαξ και γεννήθηκε ο Archie και μιας και άτυπα τα χρέη royal editor μου ανήκουν δικαιωματικά- στο Queen δουλεύουμε πχια βρε αδερφέ- το να στείλω μια κάρτα με ευχές για τον ερχομό του γιου του Archie ήταν μια ιδέα που γρήγορα υλοποιήθηκε (έχουμε και δυο κόρε βρε αδερφέ να αποκαταστήσουμε στο μέλλον).

Αν παλιά ζήταγα αυτόγραφο από το Σχοινά και χαιρόμουν, η χαρά που πήρα, τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του Archie από την απάντηση της κολλητής μου πια Meghan έκανε την Τεταρτούλα αυτή πιο εύκολη. Μην φανταστείς πως μου έγραψε σε ευχαριστώ Κατερινάκι μου, πιο πολύ μοιάζει με καρποστάλ με ένα μήνυμα τυπωμένο αλλά τόσο όμορφο ταυτόχρονα. Το ζεύγος του Sussex με ευχαρίστησε που βρήκα χρόνο να του ευχηθώ για τον ερχομό του Archie και μου έστειλαν και τις δικές τους θερμές ευχούλες.

Κολλητές με την Meghan δεν γίναμε αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Να ζήσεις Archie!

PS: Δεν χρειάζεται να ξεκινήσεις να στέλνεις κάρτες στους royals. Ξεκίνα με τα δικά σου αγαπημένα πρόσωπα και με τις μεγάλες τους νίκες και χαρές. Στείλε μια κάρτα γιατί τα γραπτά (όχι τα sms) μένουν!