Αυτή είναι η ταινία που βρίσκεται στην κορυφή του box office για 3η εβδομάδα

Αυτή είναι η ταινία που βρίσκεται στην κορυφή του box office για 3η εβδομάδα

Και ανυπομονούμε τόσο πολύ να τη δούμε

Αν υπάρχει κάτι που έχει πληγεί ιδιαίτερα με την πανδημία αυτό είναι η δημιουργία ταινιών και κατ’ επέκταση η προβολή τους στον κινηματογράφο. Το σινεμά ήταν (και παραμένει) μία από τις αγαπημένες μας ασχολίες, η οποία γέμιζε ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μας και είναι αλήθεια πως μας έχει λείψει ιδιαίτερα. Είναι πολλές οι ταινίες που θέλουμε να δούμε στο σινεμά, κάτι όμως μας λέει πως θα τις δούμε όταν αυτές εμφανιστούν σε κάποια online πλατφόρμα streaming ή όταν βγουν σε Blu-ray.

Μία ταινία δράσης λοιπόν και με σούπερ ήρωες βρίσκεται εδώ και τρεις εβδομάδες στην κορυφή του box office και ανυπομονούμε όσο τίποτα για να τη δούμε. Ο λόγος για το Wonder Woman 1984, που για τρίτη εβδομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση, παρά το γεγονός πως η γενική εικόνα των box office δεν είναι ιδιαίτερα καλή.

«Συνολικά, ήταν ένα ζοφερό Σαββατοκύριακο για τα θέατρα της Βόρειας Αμερικής, καθώς τα έσοδα μειώθηκαν κατά 93% σε σύγκριση με το ίδιο σαββατοκύριακο πριν από ένα χρόνο, λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας και χωρίς νέες ευρείες κυκλοφορίες. Το WW84 πήρε περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια για ένα εγχώριο ποσό ύψους 32,6 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την Warner Bros. Για την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, το WW84 κέρδισε 98,8 εκατομμύρια δολάρια και 131,4 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως», ανέφερε ένα outlet.