Τελικά, πιάνουν οι κατάρες κι αν ναι, πώς μπορείς να προστατευτείς;

Ισχύει ή όχι ότι αν κάποιος ή κάποια σε καταραστεί, θα πάθεις κακό;

Αρκετοί θεωρούν ότι τα περί γρουσουζιάς, γλωσσοφαγιάς, φθόνου ή κατάρας είναι προκαταλήψεις και δεν ευθύνεται κανείς για ό,τι παθαίνει κάποιος ή κάποια. Άλλοι, πάλι, όπως πιστεύουν στις ευχές, πιστεύουν και στις κατάρες. Καλώς ή κακώς, όλοι μας είμαστε δέκτες και πομποί θετικής ή αρνητικής ενέργειας και τα vibes που εκπέμπονται μπορούν όντως να επηρεάσουν τη διάθεση ή την ψυχολογιά τη δική μας ή των άλλων.

Κάθε φορά που σκεφτόμαστε άσχημα για κάποιον/α ή αισθανόμαστε ζήλια, ουσιαστικά στέλνουμε αρνητικά vibes, τα οποία δεν επηρεάζουν μόνο το συγκεκριμένο άτομο, αλλά και το περιβάλλον, όπως επίσης και τα δικά σας επίπεδα ενέργειας.

Το να καταριόμαστε, λοιπόν, έχει συνέπειες ακόμα και πάνω μας, άλλωστε, ας μην ξεχνάμε και την παροιμία που λέει ότι «η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρίζει στον αφέντη της».

Από την άλλη, αν κάποιος/α σε γλωσσοτρώει ή σε καταριέται, αυτή η αρνητική ενέργεια μπορεί να σε διαπεράσει μόνο αν είσαι σε μια χαμηλότερη κατάσταση συνειδητότητας.

Όταν βρίσκεσαι ψηλότερα σε συνείδηση και διατηρείς τον θετικό τρόπο σκέψης, καμία κατάρα ή κακή ενέργεια δεν μπορεί να σε βλάψει.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ