Πες μου τι δουλειά κάνεις, να σου πω τι αμαρτίες πληρώνεις!

Πες μου τι δουλειά κάνεις, να σου πω τι αμαρτίες πληρώνεις!

Αυτό είναι το κάρμα σου!

Συχνά θα έχεις αναρωτηθεί γιατί μερικοί άνθρωποι είναι ευχαριστημένοι από τη δουλειά τους και άλλοι όχι. Ίσως να νομίζεις ότι το πώς αισθάνεσαι στη δουλειά σου ή τι αποκομίζεις από αυτήν είναι κάτι που απλώς έτυχε. Όμως δεν αυτό δεν ισχύει.

Σύμφωνα με την καρμική ερμηνεία, οι επαγγελματικές σου επιλογές ελέγχονται εντελώς από σένα, ακόμα κι αν αυτό συμβαίνει υποσυνείδητα. Γιατί η επιλογή του επαγγέλματος είναι ένας καρμικός τρόπος να πάρεις μαθήματα για τα λάθη που έγιναν σε μια προηγούμενη ζωή.

Η εργασία σου, δεν είναι πάρα μια πνευματική δοκιμασία στην οποία υποβάλλεσαι, γιατί πρέπει να απελευθερωθείς από το πιθανό κακό κάρμα. Το κάρμα που έχεις συσσωρεύσει, είναι η εμπειρία που συνθέτουν οι επιτυχίες και οι αποτυχίες των προηγούμενων ενσαρκώσεών σου. Αυτήν την εμπειρία χρησιμοποιείς ως θεμέλιο για να επιλέξεις ένα επάγγελμα που θα σε βοηθήσει να διορθώσεις τα παλιά σου λάθη, με κάποια έννοια. Επιπλέον, η επαγγελματική σου πορεία πρέπει να σε βοηθήσει να αναπτυχθείς σαν προσωπικότητα, γι' αυτό τα μαθήματα που έχεις να πάρεις εμφανίζονται καθημερινά μπροστά σου.

Ας δούμε τι καρμικό μάθημα μπορούν και έχουν να δώσουν μερικά από τα πιο γνωστά επαγγέλματα:

Ένα άτομο του οποίου το επάγγελμα έχει να κάνει με χειρωνακτική εργασία. Τι πρέπει να μάθει; Την υπομονή, την ακρίβεια και τον σωματικό κόπο, γιατί η έλλειψη αυτών των ιδιοτήτων σε μια προηγούμενη ζωή, ίσως το οδήγησε να προσβάλλει και να βλάψει ανθρώπους.

Εάν κάποιος επιλέγει το επάγγελμα του γιατρού ή του φαρμακοποιού, μπορεί σε μια προηγούμενη ζωή να έχει αναμειχθεί –συνειδητά ή μη– σε υπόθεση δηλητηρίασης με τη χρήση κάποιας φαρμακευτικής ουσίας, κι αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να μάθει να θεραπεύει τους ανθρώπους σε αυτήν τη ζωή. Το κάρμα του, τον υποχρεώνει να σώσει ανθρώπινες ζωές, δεδομένου ότι ήταν συνεργός σε «δολοφονία» στο παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr